NaslovnicaINSPIRACIJAOSOBEUpoznajte Sonju Martinčić, jednu...

zadnje objave

Upoznajte Sonju Martinčić, jednu od dobitnica Kvarner Style Izazova!

Drugi Kvarner Style Izazov organiziran je od strane Stiluete i Rijeka StreetStyle platforme te pod pokroviteljstvom Vivian Estetics. U prvi plan stavili smo osobnost, a jedna od prijava koja je svih oduševila bila je prijava Sonje Martinčić. Žena u najboljim godinama, lijepa, elokventna, elegantna, prirodna, topla…

IZLAZAK IZ ZONE UGODE

Brzo smo zaključili kako gospođa Sonja svakako zaključuje biti jedna od naših pobjednica, a o razlozima prijave otkrila nam je sama:

Ono  što me navelo da se prijavim upravo na ovaj „Izazov“ je  želja za promjenom, rastom, obogaćivanjem, željom  za novim iskustvom te  izlazom  iz vlastite  „comfort zone“.

Sonja Martincic

Izlazak iz zone ugode svakako je prisutan, ali i nagrađen, jedna od nagrada bila je i jedan savršeni izlazak,  prisustvovanje Private Dinner by Vivian Estetics eventu u restoranu Nebo u riječkom Hiltonu. Gospođa Sonja baš je tada slavila šezdeseti rođendan s prijateljicamaa pa nam je nakratko doletila i donijela super energiju! 

POZITIVNA, SNAŽNA I VEDRA ŽENA

Skromna i draga, kad smo pitali Sonju da nam se opiše ovako nam je rekla: 

Rekla bih da sam vedra, otvorena, pozitivna, brižna i snažna žena koja želi iskoristiti na svojevrstan autentičan način svog izričaja i sve što želim za druge upravo je to… da živite autentično, onako punim plućima i da vrata svog života uvijek ostavite  dijelom odškrinuta.

Svjesna da mali trenuci čine život velikim!

Ovo nam se jako sviđa, Sonja vjerno prati Stiluetu za koju kaže – Iz nje isijava pozitiva, motivirajuća vibra… naznaka za uvijek nečim novim… aktualnim dal` iz područja kulture, života, edukacije, ljepote ili lifestyla.

Hvala Sonja na ovako lijepom opisu, počašćeni smo i sretni! Ostavila nam je naša divna sugovornica još jedno zrnce mudrosti pred sam kraj i otkrila jednu misao kojom se vodi u životu – „Ako ste rođeni bez krila nemojte ih spriječiti da rastu“.

SONJA SE VESELI PROSINCU I JEDNOM POSEBNOM TRETMANU

Sonju čeka uživanje u blagdanskom prosincu i prilika da od malih trenutaka radi velike uspomene, ali čeka ju još nešto savršeno! 

Prosinac je idealno vrijeme da se posvetimo sebi, izdvojimo vrijeme za ženske gušte i uživamo, Sonju očekuje jedan divan tretman kod doktorice Vivian!

Super stil i životni stav!

Veselim se osvojenoj nagradi kod doktorice Vivian Jurković. Baš sam pjevušila onaj refren pjesme Taman Taman  je … ha ha  I stiglo baš u  pravo vrijeme. U dogovoru s našom  dragom dr. Vivian izabrala sam Tretman kisikom i  Hydrafacijal luxury tretman a osobno mi je  istakla da bi uz sve navedeno tretman završile posebnim Led svijetlom što učinak svega prije navedenog učini potpunim. Vjerujem struci dr.Vivian i njenim dragim djelatnicama čiji sam klijent i inače i znam da će ovim tretmanom moja koža zasigurno zablistati baš u blagdanske dane.  Nema ljepšeg poklona za jednu ženu… opuštanje i bljesak svog odraza kad se pogledate u ogledalo.

Naša slavljenica  i super atmosfera na Private Dinner eventu by Vivian estetics
Sonja u društvu Vivian Jurković

Savršen osjećaj i odličan odabir! Svima vama želimo da uživate u ovom posebnom mjesecu, a nama želimo da sa šezdeset razmišljamo i izgledamo baš kao Sonja! Pratite nas i dalje jer slijede još tri super intervjua! 

Stilueta u suradnji sa RIJEKA STREETSYLE

pod pokroviteljstvom DR VIVIAN ESTETICS

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE