Upoznajte Sandru Srdoč, jednu od dobitnica Kvarner Style Izazova!
U

Kako je Stilueta lifestyle portal i bavi se svakim segmentom života – od mode, ljepote, putovanja, make-upa, gastro tema, i jednom vrlo važnom – zdravlju. Zdrava prehrana i tjelesna aktivnost važna je za svaku osobu, svaku dob, a ovog Kvarner Style Izazova smo tražili da istaknete vašu osobnost. Sandra nas je oduševila svojom fotkom power liftinga gdje je pokazala sebe! Rijeka Streetstyle tim i pod pokroviteljstvom Dr Vivian Estetics i mi smo odlučili nagraditi Sandru. 

Draga Sandra, kao prvo što vas je navelo da se prijavite na naš Kvarner Style Izazov?

Sasvim slučajno, činila mi se kao fora nagradna igra sa super nagradama, pa sam odlučila igrati!

Pojam dobrog stila svatko poima drugačije. Što za vas znači da osoba ima dobar stil?

Dobar stil za mene znači da to nešto znaš nosit, ‘isfurat’ na neki svoj način, unijeti sebe. Nekada nije važno ni marka, ni cijena ako se odjeća zna predstaviti.  

Tko je u biti Sandra? Kako bi sebe opisali u dvije rečenice?

Vrckasta, humoristična, društvena i po potrebi tvrdoglava. Ja sam osoba koja na život gleda uglavnom pozitivno bez obzira šta život donese, meni je “čaša uvijek napola puna”.

Vaša fotografija je bila totalno drugačija od drugih, rekli bi čak i da ste riskirali. Na koji način sve sport ima mjesto u vašem životu?

Sport je moja svakodnevica, imaš nekakav cilj i drago ti je kada ga ostvariš. Puno ima odricanja, ali kada ostvariš neke planirane rezultate, zaboraviš na sve. Da ne govorimo koliko je sport, općenito dobar fizički, a i psihički.

Naša Kvarner Style Izazov ekipa

Iskoristit ćemo priliku pa vas i pitati nešto korisno, za sve koji planiraju dolazak na Kastav ovoga prosinca, što sve moraju vidjeti, koja mjesta posjetiti?

Kastav je moja ljubav, i taj “grad na brege” kada god posjetite neće Vam biti žao. U prosincu će najvjerojatnije bit u nekom smanjenom koronovskom obliku advent u Kastvu i zadnje polne na staru godinu koje preporučam da posjetite. A kada ste već u Kastvu da prošećete po gradu, da probate nešto kod kastavskih ugostitelja i da vidite zašto se ljudi zaljubljuju u Kastav.

Kakvim ljudima volite biti okruženi?

Veselim, volim ljude sa kojima se mogu smijati do suza, i uglavnom sam sa takvim ljudima okružena.

Jedna od nagrada je i tretman po izoru kod doktorice Vivian Jurković, koji tretman ste odabrali?

Nisam još ništa odabrala, ali kod doktorice Vivian Jurković su svi tretmani odlični tako da vjerujem da što god izaberem da neću pogriješiti.

Koja vam je nagrada najdraža ovog našeg Kvarner Style Izazova?

Sve nagrade su odlične, stvarno. Ne bih niti jednu izdvajala jer su sve vrijedne i uživat ću u svakoj od njih.

Moramo vas i pitati koji su vam omiljeni sadržaji na našoj Stilueti?

Sve mi se sviđa, čitam ju baš sa guštom, svaki vaš članak.

Hvala Vam! Kakvi su vam planovi za slavljenički i uvijek poseban prosinac?

Adventiranje 🙂 

 

Stilueta u suradnji sa RIJEKA STREETSYLE

pod pokroviteljstvom DR VIVIAN ESTETICS

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci