Upoznajte Milenu Marot, jednu od dobitnica Kvarner Style Izazova!
U

Kvarner Style Izazov privukao je mnoge ljubitelje mode, fotkanja, i uživanja u stvarima koje nas okružuju. Ugodno nas je iznenadila kreativnost prijava,  a u suradnji s Rijeka Streetstyle timom i pod pokroviteljstvom Dr Vivian Estetics odabrali smo Milenu Marot kao ženu s odličnim stilom i životnim stavom! 

Draga Milena, što vas je navelo da se prijavite na naš Kvarner Style Izazov?

Pozdrav svima, objavu sam vidjela na društvenim mrežama i učinila mi se jako zanimljivo, a kako ja volim prihvaćati izazove pomislila sam zašto ne?! A i nagrade su mi bile vrhunske, moram priznati. Kako ja uživam u fotkanju, to je definitivno bio izazov po mojoj mjeri. 

Pojam dobrog stila svatko poima drugačije. Što za vas znači da osoba ima dobar stil?

To bi za mene značilo da osoba jako dobro poznaje sebe te vrlo dobro zna kako istaknuti svoje najbolje atribute, a sakriti one sitne nesavršenosti koje svi imamo. Također je bitno osjećati se dobro u svojoj koži te se oblačiti tako da se sviđate sebi. Pozdravljam različite stilove odijevanja i mislim da je danas stvarno dozvoljeno sve što se tiče stilova odijevanja tako da svatko može biti svoj.

Kako vam se čini stil Riječanki i Riječana?

Sviđa mi se stil Riječanki i Riječana jer ne slijede samo trendove u modi nego imaju neki svoj “štih” i osobnost u svom modnom izričaju. Znaju iznijeti ležerna izdanja tako da izgledaju vrhunski.

Tko je u biti Milena? Kako bi sebe opisali u dvije rečenice?

Milena je ambiciozna, kreativna žena puna iznenađenja, supruga i majka dvojice predivnih sinova koja uživa u životu, svaki dan otkrivam nešto novo o sebi i radujem se svemu što sam doživjela i što ću još doživjeti. Veseli me rad na sebi, druženje sa obitelji i prijateljima, veseli me sve što sam si zacrtala za sljedeću godinu kao i predivne ljude koje ću još upoznati, veselim se putu do ostvarenja mojih privatnih i poslovnih ciljeva.

Naša divna dobitnica

Ambiciozna, znatiželjna, kreativna, na večeri smo načuli da ste nedavno pokrenuli jedan jako zanimljiv projekt, o čemu se radi?

To je nešto na što sam najponosnija na sebe u ovoj godini, naime radi se o platformi za freelancere Moj Profil. Platforma će biti gotova do kraja godine, trenutno je u testnoj fazi. Radi se o poslovnoj društvenoj mreži gdje će svatko tko želi ponuditi svoju uslugu ili vještinu moći otvoriti profil te se predstaviti i prezentirati svoju uslugu. Profili su podijeljeni po kategorijama i lokaciji tako da će biti lakše pretraživanje. Platforma je za sve freelancere i osobe koje žele honorarne poslove, ne žele više raditi klasične poslove ili imaju slobodnog vremena ili žele dodatnu zaradu pored svog posla ili žele svoj hobi pretvoriti u biznis.

Platforma će biti za cijelu Hrvatsku, a i šire, planiramo biti aktivni na cijelom području ex Ju.  Svi mogu besplatno pretraživati profile, a kategorije će biti Virtualni asistenti, Osobni asistenti, Fotografi, Hostese/Promotori/Modeli/Statisti, Edukatori, Terapeuti, Studenti, Ostalo. Možete nas pratiti na društvenim mrežama te nam se pridružiti i na platformi. Veselimo se upoznati sve osobe koje će biti iza Profila.

Kako biste ocijenili današnja vremena što se karijere tiče, edukacija, čini li vam se da procvat tehnologije i društvenih mreža ima dobrobiti za poslovni razvoj i umrežavanja?

Tako je, danas su mogućnosti beskonačne, pogotovo što se tiče online svijeta. Danas sa procvatom tehnologije smo mnogo više povezani sa ostatkom svijeta, otvara nam se cijeli novi svijet mogućnosti i raznih opcija, a ako nešto ne znamo, vrlo je lako doći do odgovora ili potražiti pomoć. Meni je to fascinantno koliko se otvara više mogućnosti za rad na sebi, nismo više osuđeni samo na ograničavajući mindset našeg obrazovnog sustava nego nam je dostupno sve ono što želimo naučiti, za šta smo otvoreni. U poslovnom svijetu, mogućnosti su također puno veće, umrežavanje je moguće ostvariti puno brže a društvene mreže su postale imperativ.

Koja je vaša misao vodilja u poslu, što vas nadahnjuje i gura naprijed?

Nadahnjuju me stalni izazovi kojih u poslovnom svijetu ima napretek, kada krenete u poduzetničke vode to je kao da ste sjeli na ubrzani vlak rada na sebi i ako ne pobijedite sebe i svoja ograničavajuća uvjerenja nećete moći ići dalje, na novi nivo igrice. To me prije pomalo plašilo ali danas me potpuno oduševljava jer želim uvijek biti bolja verzija sebe i uvijek postići više. Gura me dalje to što ne želim živjeti dosadan život i na kraju se okrenuti i shvatiti da sam puno toga propustila, da sam mogla imati više iskustava i što bi bilo kad bi bilo…

Jedna od nagrada je i tretman po izboru kod doktorice Vivian Jurković, koji tretman ste odabrali?

Veselim se tom tretmanu iako nisam još odabrala što će to biti, imam nekoliko želja pa ću u dogovoru sa doktoricom Vivian odlučiti koji će to tretman biti. Iako mislim da će to biti jedan od mnogih tretmana koje ću sebi priuštiti dok doktorice Vivian Jurković.  

Osvojila je super nagradu!

Moramo vas i pitati koji su vam omiljeni sadržaji na našoj Stilueti?

Stiluetu obožavam čitati jer mi uvijek donosi našu lijepu Rijeku drugim očima od onih kojima je mi doživljavamo uljuljkani u svoju svakodnevicu. Omiljeni sadržaji na Stilueti su mi svakako Stilueta Living Room jer mi je uvijek inspiracija pročitati zanimljive poduzetničke priče njezinih sugovornika, te naravno kolumne koje su uvijek pregršt noviteta, osobnih priča, novih saznanja te dnevne doze motivacije.

Svim čitateljima Stiluete želim blagoslovljen Božić proveden u miru sa svojim obiteljima te uspješnu i sretnu Novu godinu i naravno puno zdravlja!

Stilueta u suradnji sa RIJEKA STREETSYLE

pod pokroviteljstvom DR VIVIAN ESTETICS

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci