Umjetnost odličnog stila i odlične glazbe – Mondo Uomo i band Jonathan!
U

Nije tajna da volimo MONDO UOMO i da već nekoliko godina pričamo njhove priče. U biti, imamo lak zadatak. Miroslav Novačić, vlasnik, izuzetno je kreativan i inovativan tako da nam svakih nekoliko mjeseci daje hint što će raditi sljedeće i nama nametne tešku misiju da se strpimo s plasmanom vijesti i pričekamo materijale.

Mondo Uomo je tako postao više od butika smještenog u riječkom Tower centru. Usudimo se napisati, to je filozofija lijepog odijevanja, kvalitetnog življenja, odlična energija i kvalitetan asortiman za muškarce, Mondo Uomo postao je sinonim za muško odijevanje, od glave do pete, u Rijeci.

Ne čudi da je „mali butik“ koji nije dio velike mreže poslovnica postao miljenik u gradu, ovo mjesto ima dušu, individualan pristup i emociju te kao bazu svega odabrane komade odjeće kojima je teško odoljeti.

??Mi smo Rijeka mode!!!!!??Jonathan bend ??The Guardians??Sound onJonathan, Filip Grzincic Photography

Objavljuje MONDO UOMO u Subota, 1. lipnja 2019.

Nova Mondo Uomo kampanja opet pomiče granice i donosi spoj umjetnosti.

Umjetnost dobrog stila, lijepog odijevanja i glazbena umjetnost! Tako izgleda kad Mondo Uomo u novoj kampanji nose najpoznatiji riječki glazbenici,  band Jonathan koji od 2011. godine oduševljava publiku diljem svijeta!

Atraktivan video materijal i fotografije potpisuje Filip Gržinčić, uživat ćete u kadrovima Rijeke i estetici, baš kao što brojni kupci svih generacija  uživaju u odjeći i dodacima s Mondo Uomo potpisom!

 


Pripremila: Stilueta

Foto/video: Filip Gržinčić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci