Umjesto zakulisne uloge u svojim projektima, Anji Zambelli Čolak odlično pristaje uloga u prvom planu #Eudaimonia2020 projekta
U

Anja Zambelli Čolak je diplomirana dizajnerica, znanje je  stekla na najprestižnijim fakultetima dizajna u Milanu, Istituto Europeo di Design i Domus Academy, niže uspjeh za uspjehom, a klijenti iz cijelog svijeta najbolja su  potvrda rada  Zambelli Brand Design studija  koji iz centra Rijeke stvara svjetski zapažene priče.

Poznavanje dizajna traži odličan smisao za estetiku i stil stoga ne čudi da je Anja jedna od ambasadorica projekta Eudaimonia jer predstavlja savršen spoj uspjeha, osobnosti i odličnog stila!

Sve što radiš –  radiš zakulisno, dugi mjeseci rada, priprema i onda doznamo za fenomenalne projekte koje odrađuješ sa svojim timom. Ova suradnja nikako nije zakulisna jer u prvom si planu kao jedna od ambasadorica projekta Eudaimonia. Kako je proteklo snimanje i kako je kad u prvom planu nije samo tvoj rad već kad imamo priliku vidjeti i konačno tebe osobno?

Hvala Marija, iskreno me dotakao ovaj «zakulisni» dio, nisam ga ni sama primjetila, a zapravo je jako istinit.   Ja volim da moji projekti pričaju za mene i o meni, ali pri snimanju Eudaimonie sam iskreno uživala u svakom trenutku.

Mislim da je bila stvar u ljudima koji žive Eudaimoniu i koji su je sa mnom taj dan podijelili.

4look Bio Eco savršena baza i tamo gdje počinju beuaty priče vrijedne pažnje. Make up ambasadorice potpisuje Mladenka Vraneković.
Inspiracija za ime branda Fidelio, latinska riječ fides koja znači vjera, povjerenje, sigurnost, vjerodostojnost, pouzdanost, poštenje, iskrenost i odanost

Žena sa odličnim stavom i super stilom. Koliko ti je odjeća bitna u poslovnom okruženju i kako si se osjećala snimajući u Fidelio odijelu po mjeri?

Odjeća je uvijek važna, ne samo u poslovnom okruženju. Odjeća nam može dati snagu, polet ili slobodu. Fidelio odjela su posebna po tome što su kreirana i krojena po mjeri, samim time osim što stilom daju snagu i stav komuniciraju kako vlasnik voli autentičnost i pažnju za svakim detaljom.

Kakvi su bili prvi dojmovi kad je stigao poziv riječkog Gentlemen’s Shopa da budeš jedna od  prvih  ambasodorica projekta i slažeš li se da riječki tim kroji projekte po svjetskim standardima?

Jako sam ponosna na ljude iza Gentlemen’s shopa i Fidelio projekta, Andrija (op. suprug) i ja znamo reći da su kao neki nadljudi s obzirom na sve projekte koji guraju i na fenomenalnu energiju koju stavljaju u sve što rade.

Znate li da je brand Fidelio riječka priča?

Brand Fidelio na svojim je počecima bio isključivo namijenjen muškarcima, dokaz da ovaj riječki tim itekako prati trendove je što su se prošle godine okrenuli i ženama u želji da i pripadnicama nježnijeg spola pruže kvalitetu i personalizirani dizajn stvarajući više od odijela, stvarajući emociju i priču koja traje. Isto što i Anja radi u svom poslu. Stoga, ova sinergija ne čudi, sa zadovoljstvom ćemo ih pratiti i dalje!

A sigurna sam da vam nije promaklo kako smo ovaj intervju plasirali baš danas, dobre preporuke volimo svakoga dana, ali ipak…

Odijela po mjeri za žene koje znaju što žele zaslužuju svoju priču na Stilueiu upravo danas, na Dan žena.

Odijela po mjeri za žene koje znaju što žele

Fotografije: Ivor Mažar za #Eudaimonia2020

PRIJAŠNJI ČLANCI, UŽIVAJTE U ČITANJU:

Ona savršeno spaja kapljice radosti i ispunjenih trenutaka. Ines Matić zna tajnu sretnog života #Eudaimonia2020

Sanja Lopar, iznimna žena i ambasadorica Fidelio odijela uvodi nas u projekt Eudaimonia 2020!

Inteligentno vodstvo i besprijekoran stil, Gordana Nikolić neprestano pomiče granice! #Eudaimonia2020

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci