ZTC

Iako su materijalni pokloni nešto što većini prvo padne na pamet, ove godine iskočite iz komfort zone – isplanirajte zajedničko putovanje. Pakiranje kofera i put u nepoznato nekada ispadne kao odlična ideja, jer vas ti daleki ili bliski krajevi ispune novim doživljajima i iskustvima koji se više i bolje pamte kada ih se proživi u dvoje. Danas vam donosimo nekoliko ideja, a vi odaberite onu koja vama najviše odgovara.

Sedam dana na brodu, oko vas more i zvuk valova, a na putu nekoliko prekrasnih gradova? Da, znamo, zvuči savršeno, ali je zaista istinito. Krstarenje zapadnim Mediteranom možemo slobodno nazvati zen putovanjem koji je odličan izbor za putovanje u dvoje, a još je bolje kada je popraćeno danom zaljubljenih. Gradovi poput Marseillesa, Barcelone, Palma de Mallorce, Cagliaria i Civitavecchie samo su neki od gradova koji jedva čekaju da ih otkrijete, napunite baterije, maksimalno uživate i kući ponesete uspomene na jedno od najsavršenijih putovanja ikad.

Provesti dan u dvoje možete i na nekim bližim lokacijama. Zašto to ove godine ne bi bio Zagreb? Glavni grad lijepe naše zaista nudi pregršt skrivenih i neskrivenih dijelova i zanimljivosti, ali nama se nekako nameće posjet Muzeju čokolade. Čokolada je jedan od onih poklona kojim nikada nećete pogriješiti, pogotovo kada je o Valentinovu riječ. Ali zašto pokloniti omiljenu bombonjeru kada možete posjetiti nedavno otvoreni zagrebački muzej posvećen upravo ovoj nezaobilaznoj slastici kojom je tako lako reći „volim te“. Osim što možete kušati ove posebne slastice, naučiti ćete usput i sve o povijesti čokolade, a nama primamljivo zvuči i degustacijska radionica „Upoznajte čokoladu“ koju muzej organizira. Savršeno, zar ne?

 

Ako ste ipak ljubitelj nekih daljih, egzotičnih lokacija, imamo rješenje. Tajland se tu nameće kao savršena lokacija za dvoje zaljubljenih. Blještavi hramovi, biserno bijele plaže dok je ovdje kod nas hladno i sivo, brojna prostranstva džungle i rižinih polja, okusi thai kuhinje – sve je to Tajland. Spoj prirode i  egzotike ovog nezaboravnog mjesta postat će vaša idealna destinacija i buditi ljubav na prvi pogled svaki put kada se sretnete.

View this post on Instagram

Dragi naši svjetski putnici i ljubitelji dalekih destinacija, Imamo novo putovanje u ponudi, i to ni manje ni više nego prekrasni Mjanmar, nekima draži pod imenom Burma. 😊 . . 📷 Ovo putovanje je zamišljeno kao foto tura i namjenjeno svima koji su zaljubljeni u fotografiju i u stalnoj potrazi za nesvakidašnjim prizorima. . . A na putu kroz Yagon – Bagan Mandalay – Hehon očekuje nas ništa drugo go prizori od kojih zastaje dah. . . Zvuči zanimljivo? Provjerite detalje na linku u opisu profila. . . I “save the date” jer putujemo: 10.02.2021. – 21.02.2021. . . Tu smo za sva vaša pitanja 😉 Mobitel: +38599 200 22 30 Telefon u uredu: +38551 601 842 info@world-traveler.hr Žrtava fašizma 2, Rijeka, Hrvatska www.world-traveler.hr . . . #worldtraveler #worldtravelerputovanja #dalekaputovanja #dalekedestinacije #myanmar🇲🇲 #visitmyanmar #travelmyanmar #travelburma

A post shared by World Traveler (@world_traveler.hr) on

Neka Valentinovo ove godine bude posebno – prisutnost, ljubav i nježnost neka pršte sa svih strana, a putovanje neka bude savršena kulisa svemu tome baš po vašoj mjeri. Uživajte!

Izvor i foto: Facebook profil @Muzej čokolade Zagreb, web stranica World Traveler

 

 

Kancelarija bar