Ukrasi za dom, u vrijednosti do 100,00kn, koji će oplemeniti svaki prostor
U

Naši domovi bi trebali biti naše oaze mira i ugode, mjesto gdje se osjećamo svoji i gdje smo okruženi nama dragim ljudima. Da bismo to postigli, jedan od načina su ukrasi za dom koji baš svakom njegovom kutku daju ono nešto što našu malu oazu čini samo našom i posebnom.

Jedna od nama omiljenijih destinacija za kupnju home decor predmeta je Jysk trgovina. Uvijek, ali baš uvijek izađemo s barem jednim predmetom jer kada jednom uđete i vidite svu njihovu ponudu, nećete odoljeti, a da bar nešto ne kupite. Ukrasne košare, jastuci, svijeće, fenjeri…ma zaista velika ponuda koja nije idealna samo za ovo blagdansko vrijeme, nego i tijekom cijele godine. Na fotografijama: LED svijeća: 15,00kn; svijećnjak: 54,59 kn, trenutno na sniženju 40,00 kn; fenjer: 54,95 kn, trenutno na sniženju 25,00 kn.

Tedi je još jedna odlična adresa ako ste u potrazi za ukrasima za dom. Od jastuka i deka pa sve do ogledala i raznih drugih home decor predmeta, Tedi je zaista na vrhu liste trgovina u kojima ćete sigurno nešto pronaći i svom domu, predivno, a povoljno odjenuti jedno novo ruho. Na fotografijama: zidno ogledalo: 90,00 kn; jastuk: 60,00kn.

Iako skupi predmeti imaju neku svoju čar, mi se uvijek radije okrećemo ovim pristupačnijim koji imaju svoju posebnost baš poput onih za koje bismo izdvojili nešto više novaca. Pepco je tu još jedno savršeno odredište kada je cjenovno pristupačan home decor u pitanju. Ove nas je godine oduševila njihova blagdanska ponuda pa su nam tako za oko zapeli božićni mirisi za dom i blagdanske deke, a nismo ostali imuni ni na prekrasne lampice na bateriju kojima možemo ukrasiti baš svaki kutak našeg doma. Na fotografijama: kućni dekorativni mirisni komplet: 35,00 kn; deka: 70,00 kn; svjetleće led kuglice, 10 kom: 18,00 kn.

Jam Jam je još jedno odredište u koje ćete se svakako zaljubiti. Među toliko divnih stvari na jednom mjestu nemoguće je ne odabrati čak i njih nekoliko. Od njihovih blagdanskih ukrasa za dom bismo najradije sve uzeli sa sobom i time ukrasili naš mali kutak mira ne samo za blagdane, nego i tokom cijele godine. Svakako naša topla preporuka!

Emmezeta je, vjerujemo, većini draga trgovina kada je o ukrašavanju doma riječ. Šarolika i bogata ponuda prekrasnih predmeta koje možemo zamisliti u svakom kutku našeg doma svaki nas put očara i zadivi jer bismo i ovdje najradije sve ponijeli sa sobom. Od ukrasnih košara pa do umjetnog cvijeća – ne znamo što nam je draže, ali znamo da bi se sve odlično uklopilo u kutke koji trebaju ono nešto. Na fotografijama: ukrasna košara Diamonds grey: 69,99 kn; biljka u posudi Succulent: 99,99 kn.

Male stvari život znače, a mali ukrasni predmeti za dom naš boravak u njemu podižu na jednu zaista posebnu ljestvicu. Ne morate potrošiti bogatstvo da biste svom domu podarili novo ruho, bilo za blagdane bilo za ostatak godine. Zato pogledajte ponudu divnih predmeta koje se nude u našoj blizini i ulazak u Novu Godinu dočekajte u svom starom, ali novom kutku.

Izvor: Facebook i službene stranice navedenih brandova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci