NaslovnicaINSPIRACIJAUdruga I djeci s...

zadnje objave

Udruga I djeci s ljubavlju u sklopu projekta "Želimo vježbati vid" poziva na online audiciju!

 

Udruga „I djeci s ljubavlju“ je 2017 .godine je pokrenula nacionalni projekt „Želimo vježbati vid“ pod Pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde -Grabar Kitarović.

Nizom aktivnosti koje pokreću za cilj je senzibilizacija javnosti o očuvanju vida. Na području PGŽ ne postoji opremljen kabinet koji vrši probir i terapije za djecu od rođenje do 12 godine. Cilj programa je otvaranje kabineta za vježbanje vida u Rijeci te prevencija slabovidnosti na području PGŽ.

Tijekom proteklih godina udruga je djelovala na humanitarnoj bazi i prikupljala sredstva. Potporu su pružale Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i sponzori, uz rad volontera. Od prikupljenih sredstava kupovali su medicinsku aparaturu, svake godine za jednu Ustanovu u kojoj borave djeca iz PGŽ.

U snimanje himne mogu se uključiti djeca i mladi iz cijele Hrvatske, a udruga vas poziva da se odazovete u čim većem broju, kako bismo osvijestili važnost očuvanja vida od najranije mladosti. Zato je u sklopu projekta napravljena himna u hrvatskoj i talijanskoj verziji.

Materijal za audiciju i sve potrebne informacije možete preuzeti na https://www.djecisljubavlju.hr/snimanje-himne-zelimo-vjezbati-vid, rok prijave je do 13. listopada 2018. godine

Nakon audio promocije himni, pristupiti će se i snimanju videospota, na kojem se očekuje od kandidata da znaju obje verzije himni napamet. Termine snimanja videospota kandidati će dobiti naknadno, e-mailom. Za bilo kakve upite i detaljnije informacije vezane uz audiciju, molimo kontaktirajte nas na e-mail: himna.idjecisljubavlju@gmail.com

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE