U ZTC stiže Borboleta trgovina!
U

Borboleta, renomirani brend modnog nakita najpoznatiji po narukvicama na koncu sa srebrnim i pozlaćenim privjescima, otvara svoju prvu trgovinu u trgovačkom centru ZTC Rijeka, a koja će ujedno biti već treća Borboleta trgovina u Rijeci.

Borboleta je već duže vrijeme najpoznatiji brend modnog nakita u Hrvatskoj, a i šire, čemu su zasigurno doprinijele mnogobrojne poznate ličnosti, poput Kendall Jenner, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Lene Perminove i drugih, koje velike ljubiteljice Borboleta nakita.

Borboleta je svojih prvih deset godina postojanja prošle godine okrunila i spektakularnom modnom kampanjom u kojoj su sudjelovale Iva Radić, Tatjana Dragović i Teuta Mesaroš, ali i značajnim rastom i razvojem brenda u regiji.

Osim suradnji s celebritijima i influencerima, Borboleta je poznata i po kolaboracijama od kojih bi svakako mogli istaknuti one s Unicefom, Rimac automobilima, Coca Colom, umjetnicima Sašom Šekoranjom i Nenadom Soviljem te mnoge druge.

Svaki komad Borboleta nakita ručno je izrađen s puno pažnje i ljubavi te svaka Borboleta kolekcija priča svoju priču, stvorenu da inspirira i potakne karakter  pojedinca koji nosi Borboleta nakit.

Prilikom otvorenja Borboleta trgovine u ZTC-u Rijeci, Borboleta priprema mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti te poklone za prvih pedeset kupaca, a osim u mnogobrojnim trgovinama Borboleta nakit možete pronaći i na online shopu www.borboleta.co.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – ZTC slavi rođendan, trgovine imaju popuste! Donosimo sve detalje

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci