U zagrljaju mora i Učke smjestila se Villa Nada. Prelijepa okućnica, topli domaćini, vodimo vas u Lovran!
U

Jedan od šarmantnijih gradića na Kvarneru je Lovran. Dok mu leđa čuvaju ponosni obronci Učke, ljepotu mu daje duša starog grada, a mirnoću pogled na plavetnilo Kvarnera.

Ime je dobio po lovoru (staro antičko ime Lovrana bilo je Lauriana), a lovor raste u izobilju na ovom području. Ne znam znate li lovor ima ljekovita sredstva, a ljekovito djeluje i boravak u prekrasnoj Villi Nada.

Dok se autom uspinjete vijugavim ulicama, ostavljate i grad i žamor iza sebe. Samo nekoliko minuta od centra nalazi se prava idila po našoj mjeri.

Vila okružena okućnicom je prava bajka. 

Stabla trešanja, vrt koji je apsolutno neodoljiv,  limuni, ruže… A najljepše od svega, dočekat će vas extra (nisam sigurna je li ova riječ u duhu jezika, ali najbolje mi odgovara) ljubazni domaćini Nada i Goran. I dok pričaju i uvode nas u priču, svako toliko priča zastane jer imaju upite gostiju ili iznenadne situacije koje usput rješavaju. Ništa im nije teško pa tako ni za goste koje dolaze godinama organiziraju roštilj i druženja. Bude se oko 6 sati i kreću u dane ispunjene brigom oko vile i oko gostiju kako bi doista uživali u svakom aspektu svog odmora.

Dani gostima počinju savršenim doručkom, a kasnije će lako pronaći svoje omiljene trenutke.

Grijani bazen ili Honesty bar, neki od kutaka u vrtu, izbora ne nedostaje!

Honesty Bar je precool!

Velika pažnja i trud su nagrađeni jer gosti vile nerijetko postaju prijatelji. A da budemo potpuno iskreni i nama se toliko svidjela energija mjesta da nestrpljivo čekamo povratak. Mirno je, ugodno, relaksirajuće.

Osjećate dobrodošlicu i nekako se želite bar na kratko primiriti prije nego se vratite užurbanoj svakodnevici.

Ipak, ono što čini dodatnu razliku su detalji. Vlasnici Nada i Goran ljubitelji su putovanja, a da im je jedna od najdražih destinacija Ibiza osjeti se i u enegiji vile koja je protkana šarmantnim detaljima i ukrasima.

   

Inspirativne poruke, slamnati šeširi, dream cachteri, osjeti se good vibe na svakom koraku, a da je tako potvrđuju i recenzije gostiju koji dolaze iz svih zemalja i rado se vraćaju!

Was an absolutely amazing place to stay. In a quiet location with a gorgeous view around the entire property. The hospitality of the hosts was unmatched and provided a convenient self serve bar on the property with a great pool. Will absolutely be staying here again.“

„The best place ever…nice heated swiming pool, bar, fresh vegatables from own garrden…please reserve me for next ten decades“

„Villa Nada… one can not find a bad thing to say about the villa experience. Superb cleanliness. Master chef breakfast with fresh veggies from their garden. Polite and kind ladies that run the villa. External content is great, full bar, warm pool, a lot of places to sit and relax.“

Jedna uzrečica koju volim kaže „To plant a garden is to dream of tomorrow“.  I upravo ona najbolje dočarava sve što bih htjela zaključiti. Za lijep vrt potrebno je puno truda, pažnje, rada, vjere, promatranja i reagiranja, a isto je potrebno za svaku priču za koju želimo da uspije.

Villa Nada cvate poput najljepše ruže iz svoga vrta, na zadovoljstvo tima koji o tome brine i gostiju koju dolaze, zadovoljno uživaju, imaju sve te o ničemu ne brinu. To je odmor iz snova. N. i G., hvala što ste nas lijepo ugostili i… vidimo se opet!

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Villa Nada (@villa_nada_lovran)

VILLA NADA, Lokva 25b, Lovran, Instagram profil Villa Nada Lovran

Pripremila: Marija Mažar Fotografije potpisuje Ivor Mažar.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci