U Villi Ružić na Pećinama snimljena kampanja za CITY 45 20 manifestaciju
U

Villa Ružić jedna je od najzanimljivijih riječkih lokacija, nosi u sebi bogatu prošlost, odiše posebnom energijom i jednom tajnovitom emocijom. Dojmila nas se odavno, a sada su se i situacije lijepo posložile da upravo ova lokacija postane našim domaćinom.

Antonija Par

CITY 45 20 manifestacija zauzet će mjesto na Trsatskoj gradini, u Rijeci, 13. srpnja u 19 sati vrijeme je za prvo Sunset izdanje revije, dok dan kasnije, 14. srpnja poznati Kaštel prijepodne čeka Kid’s edition izdanje revije.

Haljina i šešir: ZTC, trgovina C&A

Glavno lice kampanje je Antonija Par koja je savršeno utjelovila mističnu damu koja se sprema za dolazak na manifestaciju. Antonija nakon završenog fakulteta karijeru gradi u Čorkez firmi, a samo za nas vratila se ulozi modela koja joj nije strane, a brojne je projekte odradila s dragim fotografom i našim prijateljem – Josipom Čekadom. Make up potpisuje Nika Mulvaj iz IBeauty tima te je koristila AVON, DR VIVIAN’S SERUM I SKINFINITY.

Bajkovita lokacija kao savršena kulisa
Asortiman ZTC trgovina!

Modnu priču potpisuju ZTC koji je službeni shopping centar manifestacije od prve godine i ovo je šesta godina zajedničke suradnje baš kao i sa poznatim lancem KARLA trgovina čije sandale prate kampanju.

Cipele: Karla

Naočale su dio bogatog asortimana Optike Viktor Shahini koja vjerno prati naše projekte.

Naočale  su dio bogatog asortimana Optike Viktor Shahini

Službeni nakit manifestacije je LYKKE koji donosi pravo osvježenje i oduševljava filozofijom nakita koji je više od nakita, koji doista donosi sreću. Službeni parfemi manifestacije su Nusha i Mattan koje ćete moći probati i saznati sve na manifestacijama.

Službei nakit događanja: Lykke nakit

Generalni pokrovitelj manifestacije je DR VIVIAN’S ANTI AGING SERUM, proizvod za žene i muškarce koji donosi hidrataciju i njegu i prvi je jutarnji korak za zdravoj i njegovanoj koži lica i vrata.

Dr Vivian’s Anti Aging serum

Foto: Ivor Mažar

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci