U trgovini Borša očekuju vas modeli torbi za sve dnevne i večernje prilike!
U

Popularna riječka trgovina torbi i modnih dodataka Borša, otvorena je u svibnju 2017. godine s idejom da Rijeku obogati raznolikim asortimanom i s isto takvim cijenama gdje svatko može pronaći nešto za sebe, te isključivo proizvodima napravljenih od prirodnih materijala.

Pri ulasku u trgovinu koja odiše toplinom i ugodnom, oduševit će vas i interijer koji je također uređen od prirodnih materijala, drva, cigle, metala i stakla te ugodno, nasmijano i profesionalno osoblje koje ovo mjesto čine savršenim spojem užitka boravka i kupovine.

 

Borša se nalazi na adresi Agatićeva 2, Rijeka i u naš grad je dovela nove brendove, ljepotu, eleganciju i luksuz talijanske kože koja je rasponom cijena pristupačna svima te odličan asortiman torbi za sve prigode gdje će svatko pronaći nešto za sebe ili za poklon dragoj osobi uz popratne modne detalje – novčanike, nakit, pojaseve, marame od svile viskoze i pamuka i još štošta. Kao što smo već i naglasili, njihovi artikli su napravljeni isključivo od prirodnih materijala koji ne štete koži ni okolišu, te su također ručno šivani i prirodno obrađeni.

Borša je trgovina za sve one koji prate modne trendove i ljubitelji su provjerene klasike te je jedina trgovina u gradu s unikatnim torbama riječke dizajnerice Jadranke Šegote, a osim nje možete pronaći i obiteljske tvrtke s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje kožne galanterije poput Chiarugi, The Bridge, Ripani…

Za kraj nam stiže i jedna odlična vijest jer Borša organizira proljetnu nagradnu igru za sve posjetitelje bez obzira jesu li kupci, a dobitnik će moći izabrati između tri vrijedne torbe čije fotografije donosimo u nastavku. Za više informacija možete posjetiti njihovu Facebook stranicu ili ih, baš kako i nagradna igra kaže, posjetiti izravno na adresi.


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci