ZTC

Ovogodišnji Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske, točnije preko njih 60 iz 11 hrvatskih gradova. U ovome će periodi građani uživati u beauty tretmanima po promotivnoj fiksnoj cijeni od 100,00 kn. Istražili smo što su pripremili riječki kozmetički saloni…

ZTC

4 LOOK ACADEMY  možete sebi ili dragoj osobi za samo 100 kuna priuštiti tretman kože ili kose TRANSDERMIČKIM KISIKOM. Riječ je o tretmanima pomlađivanja i liftinga kože te tremanima kojima se rješavaju razne problematike vlasišta, kao što su opadanje kose, perut, pretjerano lučenje sebuma. Također, tretmani transdermičkim kisikom koriste se za lifting i hranjenje te rekonstrukciju kose. Više o tretmanima s transdermičkim kisikom saznajte na WEB STRANICI.

ESTETSKOM CENTRU NOVA BEAUTY očekuju vas tretmani po promotivnoj cijeni od 100 kn za sljedeće usluge: IPL foto – trajno odklanjanje dlaćica, LED TERAPIJA SVI DERMATOLOSKI tretmani – couperose, dermatitis, psorijasa, pjege od sunca pigmentirane mrlje, akne, SPA manikura by OPI te  masaža njega lica.

Ukoliko se odlučite za salon FUN&NAILS priuštite si zimski tretman za ruke ili stopala s refleksologijom, threading obrva nadusnica i brade, depilaciju cijelih nogu ili make up za posebnu prigodu. 

STUDIU 58 očekuju vas pedikure, manikure te depilacija, dok STUDIO SILHOUETTE nudi vakmsku ultrazvučnu kvaitaciju te tretmane LPG aparatom.

Izvor: www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr

Kancelarija bar