U Teatro Lounge Baru prvo okupljanje održale Mame Kvarnera! #stilueta4kids
U

Teatro Lounge Bar je prošle subote bio mjesto toplih susreta, novih prijateljstava i izrazito dobre energije. Naime, u ovo blagdansko vrijeme dvije su riječke mame pokrenule inicijativu Mame Kvarnera te su najavile kako će majkama, ali i obiteljima u Rijeci i okolici pružati zanimljive sadržaje, druženja, radionice, a sve s ciljem umrežavanja i stvaranje poticajne zajednice.

Ivana Bakarčić i Emra Bašić Miklić pokrenule su ovu priču te je već prvi susret donio lijepe dojmove i reakcije, a s nestrpljenjem se čekaju iduće konkretne aktivnosti koje će oplemeniti ponudu Kvarnera.

„Želja nam je imati radionice, puno toga spremamo, ali želimo i uključiti i sve vas u to“, istaknule su Ivana i Emra te iskoristile priliku da zahvale svim pokroviteljima i domaćinu.

Događanje je okupilo majke i djecu, ali i tate, a svi prisutni mogli su uživati u okusima Sana delikatesa i Isidora Patisserie kao i darovima koje su sve majke dobile, a između ostalog uključivale su magazin Mama i beba, Tonka proizvode: Planinski jogurt i Kefir koji su osvojili nagradu “Odabrale mame 2019.”, Adria Lab darove, dar Stifanic destilerije, Sana poslastice, vodu ONA kao i brojne bonove i pogodnosti kupovine. Događanje je rado posjetila i Aneta Dobranić, osnivačica domaćeg brenda Cvit & Co, a mališane je oduševila i Zeta, zaštitno lice ZTC-a, maskota koju klinci obožavaju!

Zetu je lako voljeti, a donijela je i super vijesti!

A još jedna dobra vijest stiže od naših partnera, naime 8.veljače ZTCaffe ugostit će dr. Ranka Rajovića, stručnjaka za odgoj, liječnika i autora NTC sustava učenja, jedva čekamo!

Marija Mažar kratko se predstavila ispred portala Stilueta i naglasila kako rado podržavamo inicijative koje donose dobro zajednici, a inicijativi poželjela puno sreće i lijepih okupljanja.

Prosinac u Rijeci u znaku je lijepih susreta i nekih zanimljivih najava, ovoga puta naše izdanje #stilueta4kids prelilo se u druženje s Mamama Kvarnera što je i za naš tim bilo novo, ugodno i simpatično iskustvo!

Ivana Bakarčić i Emra Bašić Miklić

Mama Kvarnera zapratite na Instagramu gdje će premijerno biti objavljivane sve najave.

 Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci