U Rijeci otvoren Centar za inovacije i poduzetništvo!
U

Petak u Rijeci začinilo je događanje koje donosi osvježenje, hrabrost, nadu, vjeru, pozitivnu energiju i snagu u vidu inicijative koja će biti na usluzi malim i srednjim poduzetnicima.

U prostoru Visoke poslovne škole PAR (Trg Riječke rezolucije 4) otvoren je Centar za inovacije i poduzetništvo (CIP), poduzetnička potporna institucija koja će omogućiti rješavanje izazova i poslovni rast, ali i razvoj proizvoda i usluga. 

Centar za inovacije i poduzetništvo (CIP) zamišljen kao jedinstvena poduzetnička potporna institiucija koja će u modernom i dobro opremljenom prostoru u centru Rijeke, pripremati nove programe namijenjene svima- od nezaposlenih osoba, ženskog poduzetništva do mladih poduzetnika početnika. To je novost kojom je riječku poduzetničku scenu obogatila Visoka poslovna škola PAR. Djelatnost CIP-a je promicanje poduzetništva i poduzetničke edukacije uz potporu malim i srednjim poduzećima mentorskim pristupom, savjetodavnim uslugama i poticanjem rasta i razvoja malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije.

Uz službeni protokolarni dio, događanje je obilovalo toplim i emotivnim trenucima,  a druženje se nastavilo i kroz dodatne programe namijenjene studentima  kao što je Square PARty koji je na Trg Riječke rezolucije donio odličnu glazbu, atmosferu, pića  i trenutke za dugo sjećanje!

Više o današnjem događanju pogledajte u našoj galeriji fotografija.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci