U Rijeci je otvoren Kids Escape Room!
U

Rijeka je bogatija za novo mjesto, Kids Escape Room savršen je za djecu školskog uzrasta, a donosi spoj zabave i istraživanja kao i priliku da djeca razvijaju vještine koje će im svakako koristiti. Nikolina Mužić, vlasnica, na ideju je došla prije četiri mjeseca koliko je prošlo od prve ideje do realizacije. S obzirom da je i sama majka, Nikolina često provodi vrijeme na dječjim rođendanima i igraonicama te je prepoznala potrebu da obiteljima pruži jedan dodatan inovativan sadržaj. Kvalitetno provedeno vrijeme i zanimljiv koncept, Kids Escape Room u centru Rijeke itekako je oplemenio ponudu grada.

Nikolina Mužić

Escape room igre za djecu predstavljaju izazov za njihove umove i potiču ih da se timski uključe u rješavanje zagonetki. Što sve nudi i kojoj je dobi djece namijenjen?

Kids escape room namijenjen je djeci školske dobi. U ponudi imamo dvije tematske sobe: Laboratorij i Slatki bijeg. U Laboratoriju djeca ulaze u ulogu znanstvenika i cilj im je pronaći tri opasna virusa i spasiti svijet. Slatki bijeg predstavlja staru tvornicu slatkiša, a djeca su u ulozi lopova koji pokušavaju ukrasti slatkiše.

U ponudi imamo proslave rođendana te samostalnu igru na koju roditelji mogu dovesti djecu ili mogu igrati svi zajedno kao obitelj.

Koje vještine djeca razvijaju?

Zadaci unutar tematskih soba prvenstveno potiču djecu na timski rad i logičko razmišljanje. Osim toga, tu su snalažljivost, brzina, fizička akcija, strpljenje, maštovitost i kreativnost.

Prvi rođendani i druženja su već iza vas, kakve su prve reakcije, što kažu djeca, a što roditelji?

Prve reakcije djece su upravo onakve kakvima sam se nadala i zbog kojih sam sve ovo i stvarala, djeca su oduševljena i sretna novim iskustvom i proživljenom avanturom. A roditelji su naravno zadovoljni, čim su dječica sretna.

Stvarati s klincima neke posebne trenutke i uspomene! Jesi li sretna kad vidiš kako je tvoja ideja zaživjela?

Da! Apsolutno! Kao što sam gore navela, zbog tih dječjih reakcija, sretnih vriskova, uzbuđenja, zadovoljstva i ponosa kada sami otkrivaju rješenja unutar sobe, i sami dolaze do krajnjeg cilja – neprocjenjivo.

Imaš veliku podršku obitelji, koliko je to bitno u ovim prvim samostalnim poduzetničkim koracima?

Podrška obitelji, i to u svakom smislu,  omogućila je da moja ideja ubrzo postane stvarnost. Također, moja djevojčica poslužila mi je kao inspiracija za Kids escape room. Zbog nje sam imala viziju da želim stvoriti mjesto za dječju avanturu, koje je i edukativno, i potiče na timsku suradnju, a opet zabavno, inovativno, i drugačije.

Upravo je takav Kids Escape Room, najljepše su priče kada vizija zaživi, a k tome i oplemeni ponudu grada. Ne sumnjamo da će postati jedna od djeci najomiljenijih lokacija u Rijeci, bilo da slave rođendane ili dolaze u jednu od dvije tematske sobe zabaviti se, a vjerujemo kako je i jedna od odličnih ideja za provesti vrijeme obiteljima koje svoj odmor odluče provesti u Rijeci!

Kids Escape Room nalazi se u ulici Frana Supila 8/ 1. kat, pratite sve novitete putem KIDS ESCAPE ROOM WEB i  FACEBOOK STRANICE, kontakt telefon je 091/5668-849, a mail kidsescaperoom@yahoo.com.

Uživajte u super zabavi baš kao što smo mi uživali u ovoj priči!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci