U Rijeci grupa Pravila igre nastavlja svoju ljubavnu turneju u kinima s pet zvjezdica!
U

Grad bogate kulturne baštine, karnevala, književnosti i brojnih drugih umjetnosti, „grad koji teče“, grad u kojem je zaigrana prva međunarodna utakmica u Hrvatskoj i tiskane prve novine na talijanskom jeziku, sve je to Rijeka. Jedna od umjetnosti koja uvijek cvijeta je i glazba, bez koje po mnogima, život nebi bio toliko obojan. Tom mišlju vode se i mladi glazbenici iz grupe Pravila Igre i upravo je Rijeka ( 11.02.2019.)  jedna od destinacija u kojoj će, svojom turnejom po CineStar kinima, predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”. Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju. Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija, dobitna su kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.

“Posebno nas veseli što će  druga postaja na našoj turneji biti upravo Rijeka jer će to biti prvi puta da solistički nastupamo u Rijeci. Pripremili smo vam nešto do sada neviđeno što jednostavno morate vidjeti. Naši najbolji fanovi na svijetu su zaslužili jedan ovakav koncert. Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo 11.02.2019. “ –  dodaju momci iz grupe.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske, a pošto je poznato da je veljača mjesec zaljubljenih, ova turneja je definitivno dobar način za provesti nezaboravnu večer u Rijeci, a kako stvari stoje, možda se i zaljubiti.

Ulaznice za koncerte po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/pravila-igre-rijeka-cinestar-1102393/performance.html

Video spot novog singla pogledajte na linku

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci