U prelijepoj Opatiji održana modna revija s plemenitim karakterom
U

Opatija je jučer odjenula svoje svečano i humano ruho, u sklopu Bečkog tjedna držana je donatorska modna revija u organizaciji Lions kluba Opatija, a s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju automatskog vanjskog defibrilatira koji će biti postavljen na javni prostor Opatije. 

Hotel Kvarner jučer je zasjao u duhu mode i kolekcija poznatih branodava kao što su Max Mara, Chantal, Comma i Bellissima,  Omniamea iz Švedske, a predstavile su se i poznate dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota. Za make up modela pobrinula se Marija Blečić iz Estetkog centra Mariposa, a za frizure Frizerski salon Tessa i Beauty studio Royal Art. 

 

Revijama je prethodila degustacija vina, a po završetku večeri održana je i tombola s humanitarnim karakterom. Goste je kroz večer vodio Neno Pavinčić uz prevoditelja Nevena Ivanića, posjetitelji su uživali u glazbenom nastupu Mateje Majerle i Maria Šimunovića, a plesači Ivana Trope i Davor Romić predstavili su se atraktivnim plesnim nastupom.

Modna revija u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner  organizirana je u suradnji Grada Opatije i Grada Beča, a brojni uzvanici uživali su u večeri lijepe mode, dobrih sadržaja i plemenita karaktera.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci