U organizaciji agencije World Traveler: Kruzovi o Japanu, putopisno predavanje u Rijeci!
U

Oni za sebe kažu da su tipična hrvatska obitelj, imaju dijete, psa i kredit u švicarcima. Oni su Kruzovi, ljubitelji neobičnih destinacija i  fantastičnih trenutaka, njima je svako putovanje prava avantura, a tisuće pratitelja na društvenim mrežama uživaju u njihovim travel pričama!

Vrijeme je da ih pobliže upoznate i pitate sve što vas zanima! Kruzovi su gosti drugog World Traveler’s Bara koji organizira riječka agencija WORLD TRAVELER! Prvo izdanje s Putoholičarima oduševilo je Riječane, putopisno predavanje uz tombolu, iznenađenja, puno smijeha i super trenutaka pokazalo se kao dobitna kombinacija! Tim ove uspješne riječke agencije pun je svježih dojmova jer nedavno je završila i Tajland avantura s Putoholičarima, a dojmovi sa svih strana su odlični!

A nastavak slijedi već 28. siječnja, u popularnom caffe baru Corto Maltese,  na riječkom Molo Longu s početkom u 19 sati! Pogled na Rijeku, samo par dana prije nego naš grad postaje Europska prijestolnica kulture najljepša je lokacija i uvod u sve što agencija priprema ove godine! Iz Luke različitosti u svijet različitosti!

Vedran, Adriana i osmogodišnja Lara ne samo da putuju već svoja „okolo naokolo iskustva“ savršeno predstavljaju na svom blogu Kruzovi! Kroz spoj britkih i duhovitih, edukativnih i zabavnih  tekstova koje donosi Adriana i vrhunskih fotografija koje donosi Vedran blog obitelji Karuza postao je nezaobilazna destinacija za sve koje vole putovati, pogotovo za sve one koji putuju s klincima! A ovom prilikom vode nas u Japan!

„Japan je drugačiji od svega što smo do sada vidjeli. Kroz predavanje vas vodimo u jednu drugu dimenziju. Putem ćemo vam otkriti ljepotu prirode, ludu energiju gradova, nevjerojatne ljude… pričat ćemo o organizaciji putovanja, doživljajima i onome što većinu zanima – cijenama. Odmah da kažemo – Japan nije toliko skup koliko se priča…”

World Traveler tim i Corto Maltese pobrinuli su da sve prisutne dočeka piće dobrodošlice, besplatno parking mjesto i genijalna atmosfera uz najzabavniju hrvatsku travel family! Siječanj je mjesec dobrih odluka, prva neka bude ova naša preporuka i riječko druženje o kojem se već priča, a druga putovanje jer… „Putovanja vas prvo ostave bez riječi, a onda vas pretvore u pripovjedača…“

Shibuya crossing upravo… Ovo sam vidjela sto puta na filmicima, ali uzivo… Za nevjerovat ?

Objavljuje Kruzovi u Subota, 14. listopada 2017.

Bit će ovo večer za pamćenje, večer najšarmantnijih pripovjedača, Corto Maltese, 28.siječnja, u 19 sati, vrijeme je za drugi World Traveler’s Bar!

Foto: Kruzovi

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci