ZTC

Nova inspiraona s Marijom Mažar donosi priču o ženama udruge Kamensko. Hrabrost, ranjivost, snaga i velika inspiracija. Udruga Kamensko osnovana je krajem 2011. godine od strane otpuštenih tekstilnih radnica propale industrije Kamensko sa svrhom zajedničkog djelovanja i međusobne podrške u egzistencijalnoj i emotivnoj krizi.

U goste su am došle gospođe Nada Prugovečki i Đurđa Grozaj koje su ispričale svoju priču s ciljem kako bi pomogle svima koji se nađu u emotivnom i financijskom beznađu, ali govore nam kako se dignuti i pronaći smisao, pronaći opet svoje mjesto.

Ove hrabre žene dokaz su da se može i mora nastaviti u životu, dokaz su da su pozitivan stav i nada ključni te da jedni drugima moramo pomagati kroz život.

Đurđa, Nada, Marija

Ne propustite pogledati novu emisiju već ove subote,  u 20:30h, u programu TV Istre, pripremite se za dirljive trenutke i inspirativne minute u novoj inspiraoni s Marijom Mažar koja se snima u riječkom Porsche Inter Autu. Make up  i frizuru voditeljice potpisuje Ana Mikulec iz studia ljepote Anais.

Kancelarija bar