ZTC

U novoj inspiraONI s Marijom Mažar gošća je Miss Hrvatske Tea Mlinarić. Tea dolazi iz Senja, a otkriva kako Miss nije samo djevojka lijepa lica već se biraju cjelovite djevojke koje vode brigu o kvalitetnim hobijima, sportu te su uključene u humanitarni rad.

ZTC

Tea je boravila mjesec dana u Kini, intenzivne pripreme i nova prijateljstva učinile su ovaj izbor nezaboravnim, a ponijela je treće mjesto u kategoriji supermodel te ušla među trideset najljepših žena svijeta što je zapažen rezultat.

No, sve ovo nije ju promijenilo, sretna je što je pokazala da se iz manje sredine može uspjeti, što je Senj bio glavna inspiracija za nacionalnu haljinu predstavljenu u Kini te što i njezina priča pokazuje da je najvažnije ono što nosite u sebi. Ipak, svjesna je da je uzor mnogim djevojčicama što je i velika odgovornost,  a svima koji maštaju o ovoj prestižnoj tituli savjetuje da budu uporni, predani i dosljedni i da se uključe u dobrotvorni rad u svojoj zajednici.

Emisiju s Miss Hrvatske pogledajte već ove subote, 10.02.,  u 20:30h u programu TV Istre.

Emisija se snima u riječkom Porsche Inter Autu, make up i frizuru potpisuje studio ljepote Anais, a voditeljica nosi kreaciju iz riječkog butika Sally atelier.

Kancelarija bar