ZTC

Tanja Džido je još jedan primjer kako se život može iz temelja promjeniti kad se odlučimo zauzeti za sebe i krenumo iz samog početka. Tanja je dala otkaz na sigurnom poslu, što je u današnjim vremenima vrlo hrabar potez no mnogi će se prepoznati u njezinoj priči, nije bila vrednovana, sve proaktivne ideje nisu nailazile na plodno tlo, osjećala se loše, osjećala se zarobljeno i jednoga dana rekla: Dosta.

Nova inspiraONA s Marijom Mažar donosi priču koja će vas motivirati, zdravu perspektivu na uspjeh i poduzetništvo.

Danas, njezin život izgleda potpuno drugačije, radi zanimljive projekte sa zanimljivim ljudima, vjeruje konačno u sebe i  u svoj rad i raduje se svemu što dolazi, pesimizam je zamjenio optimizam, a na svom putu sada rado pomaže i drugima kako da pronađu svoju svrhu i svoj poziv, svoju sreću.

Ekskluzivno je za TV istru najavila i izdavanje knjige u kojoj će se pronaći brojni inspirativni retci i savjeti, a zanimljiva emisija u programu TV Istre očekuje vas u subotu, 03.02., s početkom u 20:30h.

Tv Istru možete pratiti i putem kanala BNET I MAX TV, emisija se snima u Porsche Inter Autu u rijeci. Styling voditeljice potpisuje Sally atelier, make up Ana  Mikulec, frizuru Tea Ćiković iz studija ljepote Anais. 

Kancelarija bar