U ljetnom štihu, Traversa design ima super kolekciju!
U

Napokon smo dočekali one prave ljetne dane, moramo priznati da nam je dosta ovog čudnog vremena i kiša i spremni smo iskoristite zadnjih mjesec dana (a nadamo se i više!) ljeta.

Iako nam je neko vrijeme bilo uskraćeno uživanje na terasama, spremni smo za novu rundu ljetnih večeri na otvorenom. A za to, osim dobrog društva i fine klope, treba i pribor koji je u ljetnom štihu.

Jedan takav smo pronašli kod našeg domaćeg, riječkog brenda. Znate da su nam takve priče nekako najdraže.

Riječ je novoj keramičkog kolekciji brenda Traversa Design, malom timu kreativaca iz Rijeke. Zadnjih 10 godina se bave lončarstvom i proizvodnjom suđa, a poznati su i izvan granica Lijepe naše.

Svoje ideje, osim na keramičko posuđe, prenose i na tekstil – na torbe, ruksake, podmetače za stol, jastučnice, art printeve…

Njihovi proizvodu su napravljeni od prirodnih materijala: glina, pamuk, lan.

”Važna nam je održivost, financijska i ekološka. Stvaramo male količine i limitirane kolekcije” kažu iz brenda.

A sam naziv brenda – Traversa u primorskom kraju znači pregača. ”Traversa je naš način života. Samoodrživ, opušten i slobodan svijet kreativnog rada” kažu iz brenda.

Zadnja kolekcija koju su predstavili nam je posebno krasna. Na srdelice što se ljeskaju na suncu, jure, žure, skaču. Plave se, zelene, zlate, šarene, pune boja otočkog mora i neba.

U novoj kolekciji na srdelice možete pronaći šalice, boce za ulje, krpe i košare. Sve ono što nam je potrebno za obiteljski ručak na otvorenom uz finu ribu i kvalitetno vino…

Cijelu ponudu Traversa Design pronađite na linku.

Fotografije: Traversa Design

Prethodni tekst – IZAKOVA x lunilou kolekcija spoj je luksuza i održivosti u modi

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci