U kojem se smjeru svijet kreće, kada su digitalne transformacije u pitanju, otkriva Game Changer konferencija
U

U zagrebačkom Z Centru, 12. listopada, održat će se druga po redu Game Changer konferencija s više od 90 panelista koji će govoriti o gamingu, WEB3 tematici, AI, e-trgovini, kibernetičkoj sigurnosti i marketingu te još mnogim drugim interesantnim temama današnjice i budućnosti

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 konferencije održat će se 12.10.2023., u zagrebačkom Z Centru, a kao i do sada omogućit će: upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj prilici za povezivanjem, otkrivanje novih područja na koja se može proširiti poslovanje, unaprijeđenije postojećih vještina i pronalazak inspiracije. Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno, a sve to u samo jednom danu kroz 5 dvorana CineStar centra te dvoranu u kojoj će se prezentirati novi projekti. Prva gejming i WEB3 konferencija promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, e-trgovina, kibernetička sigurnost i marketing.

U kojem se smjeru ovaj svijet kreće, barem kada su digitalne transformacije u pitanju, otkrit će preko 90 stručnjaka s područja tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studenti i pojedinci koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije. Cjelodnevni program odvija se u 5+1 CineStar dvorani, expo i Future bar zoni, gdje se ove godine očekuje više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima – sve u jednom danu.

Goruće teme online zlostavljanja i kibernetičke sigurnosti bit će nadopunjene inicijativom amber alert,  i novim mogućnostima koje donosi umjetna inteligencija u borbi protiv online zlostavljača. InnovateXcellence – Start-up stage donosi 6 startup progresivnih tech tvrtki, čiji će osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju njihove inovativne projekte. Uz VR i AR interakcije u gaming okruženju, preko spremnosti industrije za cross platform pristup, kripto valuta, prema WEB3 vrućim temama, spotlight dvorane 4 bit će tema godine „AI ili black mirror – jesmo li sigurni i koliko dugo?“.

O novim mogućnostima koje AR, VR i AI tehnologije donose e-trgovini, ulozi gejminga i WEB3 u razvoju e-trgovine, ulozi tehnologije u fitnessu i zdravim navikama uz primjenu principa gamifikacije, AI personalizaciji e-trgovine sa stajališta pametnog stanovanja, raspravljat će se u dvorani 5. Primjenjivosti principa gamifikacije u ekologiji, ljudskim resursima i aplikacijama, preko novih trendova u digitalnom dizajnu i animaciji (s fokusom na AI hype), rasta esporta i novog natjecanja s klasičnim sportovima, te budućnost reklamne industrije, teme su koje će posjetitelje okupirati u dvorani 6. Za posebno znatiželjne posjetitelje Game Changer konferencije osigurat će se i dvorana iznenađenja.

Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode partnera konferencije te uz autentičnu atmosferu Game changer after party minglanja i originalne glazbene izvedbe, uživati ​​u dobroj zabavi stvarajući nove veze i kontakte.

Detaljan plan i program predavanja ovogodišnjeg izdanja Game Changer konferencije dostupni su na: www.gamechanger.hr, a ulaznice putem sustava Entrio.

Tekst, fotografije : PR

Prethodni tekst – Game changer konferencija pravi je “game changer” na tržištu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci