Restoran može osvojiti jednu do tri zvjezdice, od kojih jedna predstavlja zlatnu selekciju Michelina i svrstava vas među nešto više do 2000 najboljih restorana svijeta, s dvije je to nešto manje od 400 najboljih, a s jednom među 80tak najboljih restorana svijeta.

Noel
Draga di Lovrana

Danas u moru restorana dobiti jednu zvjezdicu svakako je privilegija i rijetkost, a jučer su je dobila i dva hrvatska restorana, te sad u Hrvatskoj uz Monte u Rovinju, 360 u Dubrovniku i Pelegrini u Šibeniku Michelinovu zvjezdicu ima i Hotel Draga di Lovrana koji se nalazi u lovranskom zaleđu na adresi Cesta za Lovransku Dragu 1 i koji smo imali priliku posjetiti i porazgovarati sa šefom kuhinje, a što nam je chef Deni Srdoč otkrio pogledajte na linku. Te još jedan zagrebački restoran Noel koji se nalazi na adresi Ul. popa Dukljanina 1 i za koji se nadamo da ćemo ga u budućnosti svakako imati prilike i posjetiti.

Ovom prilikom želimo im čestitati na zasluženoj novoj tituli za koju se nadamo da će ih još više motivirati i inspirirati da budu još bolji.

Noel
Draga di Lovrana

Foto: Facebook/Instagram

Pripremila: Stilueta