U HNK Zajc počeli su upisi u balet za odrasle i mlade
U

Počeli su upisi u baletno-plesni studio Riječkog kazališta mladih Kamov pri HNK Ivana pl. Zajca! A s radom nastavlja i baletna početnica za mlade i odrasle!

Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi Irina Köteles i Andrei Köteles, a tijekom godine bit će održan i niz dodatnih masterclassova!

Baletno-plesni studio prošle je godine pokrenuo baletnu početnicu (15+) namijenjenu mladima i odraslima – početnicima bez prethodnog plesnog iskustva, rekreativcima koji žele doživjeti svoje prvo „baletno iskustvo” u sigurnom okruženju punom podrške! Program je osmišljen tako da se polaznice i polaznike polako i metodično uvede u osnove klasičnog baleta.

Već nakon probnog sata polaznici napuštaju sve predrasude koje su imali: svatko se amaterski može baviti baletom i u tome uživati, osvijestiti svoje tijelo i podići samopouzdanje, a kontinuiranim radom i trudom, mogu se savladati osnove baleta bez obzira na godine i kondiciju!

Osim sudjelovanja u redovnim baletnim radionicama, svi će polaznici imati priliku pratiti i sve predstave baletnog ansambla.

Prijave traju do 10. listopada!

Prijaviti se možete ispunjavanjem upisnice na web stranici Riječkog kazališta mladih „Kamov“: www.rkm-kamov.com. Više informacija možete dobiti putem e-maila: kamov@hnk-zajc.hr i  na broju 099 702 23 61.

Tekst, foto: HNK Zajc, Unsplash

Prethodni tekst – POČINJE UPIS PRETPLATA U „ZAJCU“: PRETPLATITE SE NA „TRANSFORMACIJE“!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci