U Avon Beauty butiku čeka vas i mirisna linija nadahnuta pariškom romantikom!
U

Od prve kapljice Today mirisa koji je poznati kreator parfema Olivier Cresp stvorio prije 15 godina, pa sve do najnovijeg TTA Celebrate mirisnog dua – i to opet iz laboratorija ove vrsne zvijezde u industriji parfema – mirisna linija Today Tomorrow Always iz Avona postala je broj jedan na listi mirisa dama širom svijeta.

“Topao i radostan: to su emocije o kojima sam razmišljao kada sam dizajnirao TTA Celebrate. Htio sam na poseban način proslaviti nevjerovatnih 15 godina trajanja ove mirisne priče i opet joj dati vlastiti pečat.” rekao je Olivier Cresp. ”Nadahnuće sam dobio dok sam promatrao zaljubljene parove u šetnji Parizom. Oni žive svoju ljubav svaki dan, uživaju u svakom zajedničkom trenutku, u ljubavi koja traje. Poput TTA parfema koji i nakon 15 godina, utjelovljuju čiste osjećaje i romantičnost trenutka, novi Celebrate mirisi dodaju i sreću, uzbuđenje i sjaj u njihove oči.”

Avon stoga, proslavljajući ovu predivnu mirisnu godišnjicu, ponosno predstavlja novi limitirani mirisni duo iz linije TTA parfema, TTA Celebrate for Her i for Him. Mirisi za nju i njega koji se savršeno upotpunjuju, donose dašak pariške romantike, otkrivaju onaj trenutak kad srce zna da se događa nešto posebno…

Today Tomorrow Always Celebrate slave ljubav, slave vjernost, i to na najbolji mogući način, neodoljivim mirisnim notama:

TTA Celebrate for Her krase note nerolija, tuberoze i luksuznog cvijeta naranče u kombinaciji s rascvjetalom polinezijskom gardenijom, eteričnim uljem limuna i i toplinom cedrovine koji daju uzbudljiv, a ženstveni ton ovom parfemu.

TTA Celebrate for Him miješa note bergamota i lavande s toplinom vanilije i muževnošću mahovine dok zajedničke nota oba parfema, neodoljivi neroli i luksuzni cvijet naranče, stvaraju posebnu sponu među oba mirisa.

Dođite u Avon Beauty butik u Gundulićevoj 34, isprobajte i naručite! 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci