Turistički magazin Ultratravel stavio Istru na popis TOP destinacija za 2022.
T

Specijalizirani američki magazin za putovanja Ultratravel u novom zimskom izdanju predstavlja Istru kao jednu od TOP destinacija koje bi neizostavno trebalo posjetiti u 2022.

Istra osvaja ljepotama, raznolikošću, gastronomijom, donosi kvalitetan odmor koji ispunjava potrebe turista. Među brojnim renomiranim svjetskim destinacijama u priznatom je magazinom svoje mjesto našla je i Istra. U članku u kojem su, uz Istru, uvršteni i poznati Cape Town, Valencija, područje Pristaništa u Donjem Manhattanu (NYC), zatim Hong KongOslo i Nashville, autorica Lauren Ho ističe da su to najpoželjnija nova odredišta koja bi se trebala naći na radaru čitatelja u 2022. godini.

Autorica teksta ističe kako je Hrvatska često prepoznata po gradovima kao što su Dubrovnik ili Split, dok Istra, poluotok srcolikog oblika, plijeni naslove zahvaljujući svom valovitom pejsažu, gradićima na brežuljcima, romantičnim biciklističkim doživljajima te kulinarskim užicima. Posebno ističe projekt ICARUS, ponudu namijenjenu biciklistima koja omogućava prometovanje vlakom u kojeg putnici mogu unijeti svoje bicikle i na taj način istražiti veći dio poluotoka.

Od gradove izdvaja Pulu i Rovinj, dok je Pazin predstavljen na duplerici! Svakako lijep početak godine i potvrda rada za hrvatski poluotok koji svakom gostu pruža više i pruža razlog da se vrati!

Fotografije: Foto: Unsplash/ K.B./ J.H./B.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci