ZTC

Riječki trgovački centar ZTC omiljena je shopping destinacija Riječana, ali i šireg prstena Županije, a prema popularnom centru gravitira i Istra te za ljetnih dana brojni turisti koji su za svoj odmor odabrali naš kraj.

ZTC

Peti rođendan centra prilika je da se zahvali na povjerenju svim kupcima i posjetiteljima, a uz obilje zabavnih trenutaka, posebnost je i plemeniti karakter događanja i prilika da se uključite u humanitarnu akciju “Riječko srce za Riječki hospicij” koja ima za cilj sakupiti financijska sredstva za kupnju aparata za dezinfekciju prostora Glosair 400, proizvođača Johnson&Johnson.

Akciju su podržale i brojne poznate osobe iz sportskog miljea i javnog života, a prilozi će se skupljati u petak, 01.09., i u subotu, 02.09., od 14:00-23:00h na -1 etaži centra, u neposrednoj blizini dm-a.

Maša Amalija Juretić ispred Udruge zahvalila je ZTC-u za suradnju, ovo je prvi dio aktivnosti, dok je drugi veliki koncert u HNK Ivana pl. Zajca, a cilj je sakupiti 80 000 kuna. 

Željka Budić, managerica centra istaknula je na jučerašnjoj press konferenciji kako su se potrudili osigurati niz pogodnosti za kupce uz simpatičan rođendanski moto Vi ste šlag na našoj torti.

Marija Bukarica, Željka Budić, Andrej Škedel

U petak, 01.09., sve posjetitelje očekuje drugo izdanje dječjeg glazbenog festivala RiSONGić, poseban i drugačiji, ovaj Festival okuplja 13 izvođača u dobi od 10-16 godina,  a pobjednika odlučuje četveročlani žiri te će kao dar dobiti unikatni rad akademske umjetnice Lee Županović koja stvara iza branda Madfly. Osim Silvije Skorić Vujnović, Image Group kreativna zona,  o RiSONGiću govorio je  i Emir Grozdanić te naglasio kako je ovaj festival bitan za kraj, a saznali smo da će natjecatelji pjevati isključivo pjesme našeg kraja, šireg riječkog prstena.

Silvija Skorić Vujnović, Emir Grozdanić

Petak je dan za odličnu zabavu i brojna iznenađenja! U 21:30h počinje atraktivan i dosad u Rijeci neviđen LASER PARTY SHOW, DJ Luca Montecchi ime je koje garantira vrhunski provod, a posebnost događanja je gostovanje poznatog iluzionista i mađioničara Andreja Škedela koji će se vratiti u vrijeme! I ne samo to, povest će nekoga sa sobom, veliki trik dosad je izveo jedino David Copperfield, a Andrej na ovaj način slavi dvadeset godina rada!

Subota, 02.09., također će obilovati iznenađenjima i posebnim trenucima! Istaknut ćemo nastup klape Kvarner, nagradni laser labirint show u popodnevnim satima  i odličan plesni flashmob uz podjelu torte u 18h, a navečer će posjetitelje oraspoložiti stand up komičar Edo Vujić  s početkom u 21:00h dok u 21:35h slijedi koncert Nene Belana i Fiumensa.

Vedran Križan i Leo Rumora istaknuli su kako je ovaj koncert kraj ljetne sezone i sretni su što je završnica upravo ovom prilikom pred riječkom publikom, a bit će to lijepi doživljaj uz hitove od osamdesetih do danas.

Maša Amalija Juretić, Marija Bukarica

U subotu ćemo doznati i dobitnike nagradne igre “5 za 5”, ispred Jadroagenta koji je pokrovitelj glavne nagrade i prekrasnog krstarenja za dvoje,  prisutne na pressici pozdravila je Marija Bukarica koja je istaknula veliko zadovoljstvo još jednom suradnjom sa ZTC-om, a naglasila je kako najsretnijeg kupca očekuje putovanje u deluxe kabini za dvije osobe, destinacija: Grčka! Izvlačenje će se održati u 21:30h.

Nedjelja, 03.09., dan je rezerviran za najmlađe i najslađe posjetitelje, od 10:00-19:30h centar postaje prava dječja zona uz street drawing, facepainting, VIVO SPORTIVO predstavu, hula hoop i žongliranje, sigurni smo da će uživati djeca, ali i roditelji!

Zadovoljstvo nije skrivala ni Loredana Maras, voditeljica marketinga centra, a  donosimo i radno vrijeme centra povodom trodnevnog rođendanskog slavlja:

Rujan u Rijeci počinje na najljepši mogući način, velikim događanjem koje donosi inovativne sadržaje, zabavne trenutke i priliku da uživate u kupovini, ali i pjesmi, plesu, nagradama, smijehu… Tako to radi riječki ZTC koji je svoj prepoznatljiv ZTC ♥ YOU moto nakratko zamijenio prigodnim VI STE NAŠ ŠLAG NA TORTI, a obujmom rođendanskog slavlja dokazao da i je tako stavljajući interese i želje posjetitelja i kupaca na prvo mjesto. 

Željka Budić, Andrej Škedel

Emir Grozdanić, Vedran Križan, Leo Rumora

Maša Amalija Juretić, Marija Bukarica, Željka Budić, Andrej Škedel, Silvija Skorić Vujnović, Emir Grozdanić, Loredana Maras

Petak, subota, nedjelja, vidimo se u ZTC-u!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

FOTO: IVA KJAER

PRIPREMILA: MARIJA MAŽAR

Kancelarija bar