TriPollar uređaj za svježinu lica i obnavljanje kolagena je i Severinin odabir
T

Često možemo čuti kako je ljepota u očima promatrača, ali ipak bitnije je ono kako se svaka osoba osjeća kada sama sebe pogleda u ogledalo. Lijep izgled stvara posebnu dozu samopouzdanja, koje se ne može steći preko noći niti posuditi od nekoga drugog. Njegovana koža koja blista te kojoj je teško otkriti godine, postala je stvar kojoj danas teže žene diljem svijeta. Mnogi su faktori koju utječu na izgled koji djeluje umorno i beživotno. Stres i ubrzan način života, stavljanje sebe i svojih potreba na posljednje mjesto, često rezultiraju kožom koja ne izgleda previše zavidno. Prije svega, svaka žena zaslužuje vrijeme za sebe. Vrijeme koje joj pruža trenutke u kojima se može posvetiti sebi i svemu što za nju znače one male pobjede i osjećaj zadovoljstva, prvenstveno zadovoljstva samom sobom.

Što znači samopouzdanje i besprijekoran izgled, definitivno zna Severina, koja slovi za jednu od najljepših žena regije. Puno toga je u genetici, ali postoje i oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica. One su ionako samo broj, što Severina dokazuje iz dana.

„Uvijek će me privući snažna, njegovana žena i uvijek ću joj to iskreno i reći, dati kompliment, onako kao prava temperamentna Dalmatinka. Mislim da bismo to općenito trebali više raditi. Biti žene ženama. Uvijek volim dati kompliment ljudima koji su lijepi iznutra ili izvana. Priznajem, više sam slaba na lijepo srce, ali ono što odmah primjećujem je njegovana koža i u mom slučaju ne prolazi nezamijećeno. Osobno, iako imam genetski dobar ten, njegujem se oduvijek, a TriPollar je nešto što koristim za održavanje elastičnosti i svježine lica te obnavljanje kolagena.“ – dodala je Severina.

Kada biste saznali da postoji uređaj koji pruža odmah vidljive rezultate, definira i tonira ten, smanjuje fine linije i bore te koristi tehnologiju s više radiofrekvencija, a moguće ga je koristiti u toplini vlastitog doma, biste li vjerovali?

TriPollar STOP Vx Anti-Aging uređaj pruža brze, jednostavne i bezbolne tretmane kojima će se svaka žena sretno i zadovoljno vraćati. Na temelju revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije, TriPollar Stop Vx uređaj, homogeno utječe na sve slojeve dermisa za brži, sigurniji i učinkovitiji tretman.

Rezultati su dugotrajni, a inovativni senzor temperature osigurava učinkovit i siguran tretman, što istovremeno potiče dermalnu aktivnost koja ubrzava prirodnu proizvodnju kolagena i proteina koji je odgovoran za glatku i podatnu teksturu kože.

Ono što je jedna od najboljih karakteristika Tripollar STOP uređaja je činjenica da ih možete koristiti sami, bilo kada i bilo gdje. Bez brige o vođenju evidencije o pojedinim terminima ili eventualnim kašnjenjima, uz TriPollar sami organizirate kada je najbolje vrijeme za uživanje u tretmanu. Neke žene će to učiniti ujutro, neke prije spavanja, neke između trčanja na treći sastanak taj dan ili nakon pisanja domaće zadaće i igre sa svojim djetetom. Kako bilo, bitan je rezultat i ta sloboda svakog pojedinca koji odluči svoje povjerenje pokloniti ovom uređaju.

Već nakon prvog tretmana osjetit ćete razliku na licu, a u trajanju od 6 do 8 tjedana lice dugoročno postaje zaglađenije, svježije i rezultira „facelift“ efektom. Dva do tri puta tjedno uz TriPollar, bit će dovoljno da svaki pogled vlastitog lica u ogledalo bude baš kao „dobar dan“. Kada smo zadovoljni samim sobom, onda to primjećuju i drugi jer kako zračimo, tako i privlačimo.

TriPollar STOP uređaji imaju više serija uređaja, od kojih je Vx najnapredniji, a u stopu ga slijede TriPollar X i TriPollar V uređaj.

Više informacija o svim uređajima možete pronaći na ROX Beauty web shopu, gdje uređaje možete i kupiti. Osim online, TriPollar uređaji bit će dostupni i na ekskluzivnom prodajnom mjestu čiji će sadržaj biti prepun djelotvornih uređaja i korisnih proizvoda, krajem mjeseca u Zagrebu, kada će svjetlo dana ugledati ROX Beauty concept store, u kojem će napokon mnogi uživati.

Foto: Maja Kljaić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci