NaslovnicaLIFESTYLETri točkice su dovoljne...

zadnje objave

Tri točkice su dovoljne da započnete dan s blistavijim pogledom.

Kiehl’s je svjetski poznata američka marka kozmetike koja je specijalizirana za izradu vrhunskih proizvoda za njegu kože, kose i tijela. Nema sumnje da je u današnje doba izražena potreba za brzim rješenjima u svim sferama života. Potrošači u kozmetičkoj industriji sve više traže proizvode čiji će rezultati biti odmah vidljivi, a istovremeno dugotrajni. Obično je potrebno pričekati kako bi se vidjeli rezultati djelovanja kozmetičkih proizvoda, a u slučaju kada su odmah vidljivi, njihov se učinak s vremenom smanjuje.
Potaknuti ovim izazovom, Kiehl’sovi su stručnjaci razvili inovativnu formulu koja pruža oboje. Nepotrebno je naglašavati da oči odaju godine. Stoga su njihovi stručnjaci odlučili pronaći ciljano rješenje za ovo osjetljivo područje primjenom tehnologije koja pruža brze i dugotrajne rezultate. Pojavom sitnih linija, bora, tamnih koluta i otečenosti, starenje kože oko očiju utječe na cjelokupan izgled očiju. Nakon dugogodišnjeg istraživanja, Kiehl’s sa zadovoljstvom predstavlja njihovu najnoviju inovaciju, Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment – višestrani tretman za oči koji u trenu zaglađuje i osvjetljava podočnjake te tijekom vremena smanjuje vidljivost sitnih linija, tamnih krugova i otečenost.

ODMAH VIDLJIVI I DUGOTRAJNI REZULTATI ZAHVALJUJUĆI SPOJU UČINKOVITIH SASTOJAKA

Formula sadrži učinkoviti spoj ekstrakta sjemenki grožđa, pro-retinola i vitamina C koji hidratizira, zaglađuje i osvjetljava kožu netom nakon nanošenja, kao i dugoročno.

PRO-RETINOL

Pro-retinol, poznat i kao retinil palmitat ili vitamin A palmitat, derivat je retinola (vitamina A). Zdrava koža pohranjuje zalihe vitamina A za kasniju upotrebu u obliku pro-retinola koji se pretvara u vitamin A kad se zbog kronološkog ili foto starenja iscrpe zalihe.

Pro-retinol poboljšava mehanička svojstva područja oko očiju, zaglađuje kožu i smanjuje vidljivost sitnih linija. Ima odličan učinak i na „ojačavanje” okolne tanke kože, smanjujući otečenost.

EKSTRAKT SJEMENKI CRNOG GROŽĐA

Grožđe je poznato po visokom udjelu polifenola, iznimno učinkovitih antioksidanata. Također su i jedan od najizdašnijih voćnih izvora polifenola, prvenstveno iz opne i sjemenki.

Ekstrakt sjemenki crnog grožđa pojačava prirodan sjaj kože i smanjuje vidljivost tamnih koluta.

VITAMIN C

Vitamin C u našoj se formuli nalazi u obliku askorbil glukozida, poznatog i kao vitamin Cg. L-askorbinska kiselina važan je tjelesni neenzimski antioksidant topiv u vodi te je najzastupljeniji antioksidant u koži.

Ovaj oblik vitamina C s antioksidacijskim svojstvima potiče sintezu pojedinih lipida u epidermalnom sloju, poboljšavajući teksturu i glatkoću kože.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE