Tri mjesta u Rijeci koja će popraviti kišno raspoloženje!
T

Kišni dani nam često pokvare raspoloženje, a dok mi čekamo one toplije s više sunca koji nam ubrzo stižu, za vas imamo i tri mjesta u Rijeci koja će vam popraviti ovo kišno raspoloženje

Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca

Riječko kazalište kakvog trenutno poznajemo otvoreno je 3. listopada 1885. godine. Trenutno u kazalištu igra mjuzikl “Sunset Boulevard” koji je pravi hit u kojem ćete pronaći visokokvalitetne dramske radnje i prave životne situacije, od poljubaca, plača, šamara pa sve do ubojstva. Mjuzikl je nastao u suradnji svih umjetničkih ansambala „Zajca“ Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta, s oko 150 sudionika, u režiji Renate Carole Gatice i koreografiji Tihane Strmečki. U ulozi Joea Gillisa izmijenjivat će se tri riječka dečka, osim Nikole Nedića i Marka Fortunata, i Damir Kedžo, a mjuzikl možete pogledati 11.,12.,26.,27., i 28. veljače u 19 sati.

Gradska knjižnica Rijeka

Nekad davno, prije današnjih tehnolgija knjižnice su bile omiljeno mjesto za druženje i zabavu, iako su se s godinama posjete knjižnicama smanjile, drago nam je da se možemo pohvaliti da je Gradska knjižnica Rijeka u 2018. godini oborila svoj rekord te je broj članova opet porastao. Knjižnice su zabava za cijelu obitelj jer u njima možete pronaći sve o raznovrsnim temama koje vas zanimaju.

Muzej Peek and Poke

Ako nikad niste posjetili ovaj muzej sada je pravo vrijeme jer to je muzej starih računala i informatičke tehnologije. U ovom stalnom izložbenom postavu izloženo je preko tisuću eksponata svjetske i hrvatske računalne povijesti. Na prostoru od tri stotine kvadratnih metara, u centru Rijeke, to je ujedno najveći takav postav u ovom dijelu Europe.


Foto: PR/arhiva/Facebook

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci