13.8 C
Rijeka
Utorak, 22 rujna, 2020

Elena Popović je personal shopper, otkrila nam je više o poslu i životu u Monacu

Naša današnja priča drugačija je od svih koje smo imali na Stilueti. Prvenstveno zato jer je životni i karijerni put naše sugovornice drugačiji! S...

Treći po redu, festival mladih RiSONGić vraća se u ZTC!

ZADNJE OBJAVE

Andrea Anić Dokmanović predstavlja kolekciju suknji za odvažne žene

Andrea Anić Dokmanović poznato je ime na našoj modnoj sceni. Sve što izađe iz ateliera riječke dizajnerice je originalno, pomalo alternativno i snažno, a...

Prvi put u Rijeci – Placa pod zvjezdanim riječkim nebom

Galerija Poneštrica u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Rijeke, a u sklopu ovogodišnje Fiumanke, organizira jedinstvenu PLACU POD ZVJEZDANIM RIJEČKIM NEBOM – noćni sajam...

Novo na tržištu – KANDIT NO GUILT BLACKBERRY čokolada!

Božanstvena, mirisna i posebna, čokolada je nedvojbeno jedna od najomiljenijih slastica, koju obožavaju ljudi diljem svijeta. Premda se često svrstava u nepoželjne namirnice, s...

Jeste li već probali prvu hrvatsku craft kolu “Monadu”?

Sve veći broj ugostiteljskih objekata u Rijeci i okolici ističe Monadu kao dio svoje ponude. Znatiželjni kakvi jesmo odlučili smo saznati više i nije...

ZTC je već 6. godina s nama, a tim povodom sprema se i velika proslava. Rezervirajte ovaj vikend, 7.i 8. rujna za odličnu zabavu i bogat program za sve generacije u omiljenoj shopping oazi mnogih Riječana. Program obuhvaća zabavan sadržaj za sve dobne skupine s naglaskom na djecu i obitelj. Šesti rođendan obilježit će ležeran program pun ritma, zabave i veselja.

U sklopu proslave rođendana, treći po redu, festival mladih RiSONGić, tradicionalno će se održati u gradu Rijeci. Poseban po činjenici da okuplja iznimne mlade talente koji svojim izvedbama i glasom veličaju glazbenu tradiciju našeg primorskog kraja. Riječka glazbena scena je oduvijek privlačila pozornost na našim prostorima bilo da je riječ o tradicijskoj, čakavskoj glazbi, o pop glazbi ili o punku ili rocku, uvijek je bila riječ o kvalitetnoj glazbi i pravom izvornom suveniru grada Rijeke.

- Advertisement -

Pojedinci i grupe koji su obilježili svojim glazbenim stilom ovaj grad su svakako: Denis&Denis, Cacadu look, Grad, En Face, Fit, Paraf, Laufer, Let 3, Urban, Radojka Šverko, grupa Eni, Marko Tolja, Tina Vukov….niz je beskonačan. A neke od pjesama koje ćemo čuti ove godine su O čemu pričamo, Prekrasan dan, Putujem, Slušam kako dišeš, Zami me sobun sakamo, Tuga dolazi kasnije, Zaplesale su sjene… i mnoge druge.

Rijeka je u svojoj tvrdoglavosti i (ne)okrenutosti ka trendovima i modi živjela svoje note i sama sebi bila svoj „trade mark“. Iz gomile sličnih i istih, u Rijeci su se rađale autohtone note i vlastita obilježja i upravo zato je važno da naša djeca i mladi nastave glazbeno označavati ovaj grad koji će tako zauvijek zadržati oznaku grada u kojem se drugačije svira.. Festivalom RiSONGić nastoji se oživjeti stara riječka glazbena scena ali i omogućiti da se rasadnik pravih riječkih glazbenika i dalje širi, rađa, svira i ostavlja neizbrisiv žig na hrvatskoj glazbenoj sceni i zato ako želite osjetiti dah riječke glazbe dođite i podržite mlade na ovom jedinstvenom festivalu.

RiSONGić festival je pravi riječki centar mladih nada, događanje koje nam svakim izdanjem pokazuje kvalitetu i osebujnost naših mladih talenata! Ove godine nam se pridružuje Sandro Bastiančić, poznati glazbenik koji će pobjedniku/pobjednici napisati autorsku pjesmu! Vidimo se 07.09., u 20 sati u ZTC-u!

Foto: ZTC

Pripremila: Stilueta

- Advertisement -

ZADNJE OBJAVE

Andrea Anić Dokmanović predstavlja kolekciju suknji za odvažne žene

Andrea Anić Dokmanović poznato je ime na našoj modnoj sceni. Sve što izađe iz ateliera riječke dizajnerice je originalno, pomalo alternativno i snažno, a...

Prvi put u Rijeci – Placa pod zvjezdanim riječkim nebom

Galerija Poneštrica u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Rijeke, a u sklopu ovogodišnje Fiumanke, organizira jedinstvenu PLACU POD ZVJEZDANIM RIJEČKIM NEBOM – noćni sajam...

PRATITE NAS...

21,972ObožavateljiLajkaj
6,295SljedbeniciSlijedi
20PretplatniciPretplatiti

NE PROPUSTITE

Nova modna adresa u Opatiji – otvoren je butik Vivien Moda!

Večer u znaku mode, tako bi ukratko mogli nazvati događanje kojem smo jučer prisustvovali, a koje je označilo novi početak Vivien Mode! Naime, na...

Grad znanja: Kava, kolač, dinamika Nine Čeh

Nina Čeh znanstvenica je koja odrasta u Istri i nakon završene opće gimnazije u Srednjoj školi u Buzetu 2008. godine upisuje Građevinski fakultet na...

U odličnom društvu prijatelja, partnera i suradnika proslavili smo Stiluetin sedmi rođendan!

Porsche Inter Auto Rijeka jučer je poprimio novo ruho, proslavili smo sedmi rođendan, a broj sedam inspirirao nas je da proslava bude u znaku...