Treća međunarodna konferencija Ljubav, kilogrami i novac uskoro u Zagrebu!
T

Ovu subotu 2. ožujka u Zagrebu će se po treći puta održati međunarodna konferencija Ljubav, kilogrami i novac u Hotelu Academia od 10 do 17h.

Konferencija ponovo okuplja goste i stručnjake iz pet zemalja koji će govoriti o ovim svima nama bliskim životnim temama o kojima najčešće raspravljamo na međusobnim druženjima.

Kako privući i zadržati partnere, kako imati ispunjavajuće odnose, veze i brakove, kako jednom zauvijek zdravo smršaviti, što zapravo znači zdravo se hraniti, kako učinkovito vježbati, što znači holistička detoksikacija života, kako imati dovoljno novaca da više nikad ne brinemo i da prestanemo sklapati kraj s krajem te razmišljati kako preživjeti od 1 do 31. u mjesecu.

Na ova i brojna druga pitanja publika će dobiti odgovore od:

Brune Šimleše, Sanje Tatalović, Sunčane Seletković, Alme Bunić, Anite Jakovljević, Lidije Marković Rosati, Thomasa Bjorge-a, Anamarije Pažin Morović, dok poznata mlada psihologinja i youtuberica Ena Rajić priprema parodiju na muško-ženske odnose.

Hrvatska je nažalost među najsiromašnijim zemljama u EU, već 60% djece je pretilo i svaki treći brak se i službeno raspada pa su nam ove teme itekako aktualne i relevantne.

Konferenciju organizira Kristina Ercegović, poznata poduzetnica, spisateljica i vlasnica Business Cafe-a, a medijski prati Naturala.hr

Više informacija i ulaznice su na www.ljubavkgnovac.com


Foto: Facebook stranica Ljubav KG novac

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci