Upoznajte Viktoriju Jedvaj koja se krije iza fantastičnog My TRAVELIFICENT moments brenda
U

Za božićne poklone želimo biti što originalniji kako bi našim bližnjima izmamili osmijeh na lice i skroz ih iznenadili! Donosimo vam super inspiraciju za poklon u ovom blagdanskom periodu.

Zasigurno u obitelji imate avanturista i ljubitelja ili ljubiteljicu putovanja koja svaku slobodnu minutu provodi istraživajući mjesta i lokacije i dodaje ih na travel listu, a svaki slobodan vikend sjeda u auto i putuje u nepoznato!

Razgovarali smo s Viktorijom Jedvaj koja stoji iza hrvatskog branda “My travelificent moments” koji postoji nešto više od 3 godine i godine i čiji proizvodi su fokusirani isključivo na travel tematiku.

Viktorija, predstavi se! 

Moje ime je Viktorija Jedvaj i jedan fun fact o meni je da sam rođena na petak 13. i trebala biti dečko 😀  Opisala bih se kao živahnu, pričljivu, društvenu, kreativnu i uvijek gladnu osobu željnu novih iskustava i putovanja. Osim putovanja najveća ljubav u životu su mi kava s pogledom, obitelj, prijatelji i sladoled.

Iako iza same ideje planera stojim ja, iza cijele priče i branda kao najveća podrška i oslonac stoje seka i dečko.

Kako se rodila ideja o brendu?

Inspiracija za planer je došla za vrijeme mog studiranja kada sam odrađivala stručnu praksu u sklopu Erasmus+ projekta u Wroclawu. Tada smo dečko i ja živjeli puna 3 mjeseca u Poljskoj gdje sam kao zadatak na praksi dobila izradu brošure o gradu.

Koristeći alate i znanja koje sam stekla na praksi te iskustva koja sam stekla tokom putovanja krećem s osmišljavanjem i  izradom putničkog spomenara “My travelificent moments” kojeg u konačnici stavljamo na tržište početkom 2019. godine.

Jedinstven na tržištu

My TRAVELIFICENT moments je planer/spomenar putovanja koji je jedinstven na tržištu i jedini takve vrste u Hrvatskoj gdje na jednom mjestu možete ‘spremiti’ sve najdraže uspomene s putovanja ali i isplanirati ga kao pravi profesionalac, bez osjećaja da ste nešto zaboravili, a pritom se odlično zabaviti koristeći naše zadane izazove.

Iako je došlo vrijeme digitalizacije vjerujem da svi mi još uvijek volimo fizičku, opipljivu fotografiju pod prstima. Svi, ili barem velika većina nas, još uvijek volimo PROLISTATI i dotaknuti lijepe uspomene jer je to jedini način na koji ih i možemo tako sačuvati. Zato je My TRAVELIFICENT moments savršena kombinacija koja će sačuvati ono uzbuđenje planiranja pred samo putovanje, adrenalin i sreću za vrijeme putovanja i pozitivne utiske i osjećaje nakon putovanja i namijenjen je upravo onim putnicima koji žele na taj način zauvijek pamtiti svoje putničke avanture i doživljaje, a nemaju vremena ili znanja izraditi svoj travel book.

Što sve imate u svom asortimanu?

Kako je od početka osnivanja brenda prošlo više od tri godine, svoj asortiman smo proširili za nekoliko putničkih proizvoda pa se tako trenutno u webshopu mogu pronaći  travel majice s natpisima i ilustracijama, travel/božićni cekeri, božićne kuglice i različiti travel boxovi.

Planer/spomenar putovanja je proizvod na koji smo posebno ponosni i od kojeg je i krenula cijela ova TRAVELIFICENT priča, ali onda smo pomislili, zašto stati ovdje? Idemo cijelu ponudu učiniti još zabavnijom i posebnijom! I jesmo! Tako smo došli do novih travelificent proizvoda i travel boxova koje će svaki putoholičar htjeti imati u svojoj kolekciji. Dizajnirali smo i pripremili posebne boxove različitih veličina koji sadrže apsolutno sve što bi jedan putoholičar trebao ponijeti na svoju sljedeću avanturu!

Cilj našeg brenda je širiti asortiman iz godine u godinu, novim zanimljivim putničkim proizvodima i na taj način olakšati i uljepšati putovanja i spremanje za ista svim našim kolegama putncima. Svi proizvodi su proizašli iz vlastite potrebe, tako da su napravljeni od putnika za putnike, a u budućnosti nas čeka još punooo novih i zanimljivih stvari, sve ovo je tek početak jedne lijepe TRAVELIFICENT priče.

Kakav ste nam to božićni asortiman prirpemili?

Još jedan proizvod na koji smo posebno ponosni su naše TRAVEL BOŽIĆNE KUGLICE koje sada već možemo nazvati tradicionalnim!

Prve godine je u ponudi bila samo jedna kuglica i jedan natpis koja je išla u sklopu božićnog paketa.  Godinu kasnije nakon reakcija i potražnje istih dodajemo u ponudu još boja kuglica te različite tekstove. Reakcije ljudi su nadmašile sva očekivanja te smo ove godine odlučili još malo podići letvicu!

Ove godine u ponudi imamo čak 6 kombinacija boja i 18 različiih travel natpisa/ilustracija koje uključuju i ilustracije raznih gradova, kao što su npr. Pariz, London, Rim…

Veličina kuglica je 60 mm kako bi bila pogodna za svaku božićnu jelku i svaka od njih je ručno rađena s puno ljubavi, truda i detalja. Kuglice su staklene i dolaze u kombinaciji mat i sjajno, a dolaze u dvije veličine- pakiranje od 4 i 6 komada. Svaka kuglica je pakirana zasebno u prigodnu božićnu kutiju, tako da može biti super poklon za više osoba.

Osim travel kuglica u ponudi imamo i pamučne majice s travel natpisima te božićnim ilustracijama koje su specijalno rađene za naš brend i nije ih moguće pronaći nigdje osim na našem web shopu.

Za svakoga po nešto u božićnoj kolekciji! 

Također dostupni su i zanimljivi travel i božićni cekeri koji će upotpuniti svaki božićni outfit i dodati mu travel tematiku. Najbolji dio je to što su svi naši proizvodi dostupni i u prigodnim poklon paketima različitih sadržaja  i veličina i uz svaki paket dolazi unikatna božićna ili rođendanska čestitka gratis. Dakle mi ćemo riješiti pakiranje paketa, čestitku i dostavu,a  na   vama je samo da se opustite uz šalicu kuhanog vina J

Osim božićnih, u stalnoj ponudi imamo i obične boxove koji će biti odlično rješenje za poklon nekom dragom putoholičaru, a uz svaki proizvod također dolazi gratis rođendanska čestitka. Moguće je i naručiti direktno na adresu slavljenika, a dostavljamo pakete po cijelom svijetu.

Planovi za budućnost? 

U budućnosti imamo još puno ideja za razvitak brenda kao i novih proizvoda, a neki proizvodi bi svijetlo dana trebali ugledati već početkom iduće godine. Svoje proizvode uvijek krojimo po mišljenju naših dragih kupaca ili iz vlastite potrebe tako da će proizvod koji dolazi sljedeći biti baš jedan predivan mix različitih mišljenja i dojmova na prethodne proizvode.

Sve TRAVELIFICENT proizvode možete pronaći na web stranici ili putem društvenih mreža . Instagram @travelificent_moments i facebook profila @my travelificent moments_

Foto: Travelificent moments 

Prethodni tekst – L’EROTIC KUGLICE S VOĆEM I ZAČINIMA IDEALAN SU POKLON ZA LJUBITELJE GINA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci