Tower Center Rijeka kupce časti ulaznicama za predstavu Puni pansion
T

Tower Center Rijeka časti posjetitelje humorističnom predstavom Puni pansion u izvedbi vrckave, energične i urnebesne Katarine Baban, koja uskače u više od 20. uloga u PUNOM PANSIONU, novoj životnoj komediji o vatrenoj sezonki!

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznajte u PUNOM PANSIONU!

Tower Center Rijeka najvjernije kupace nagrađuje ulaznicom za popularnu predstavu. Svi kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 20,00 €, na Info pultu centra na 4. katu mogu preuzeti besplatnu ulaznicu. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica.

Ulaznice će se dijeliti do 10. studenoga 2023., ili do isteka zaliha, zato požurite. Predstava je na rasporedu u petak, 10. studenoga 2023. s početkom u 20 sati, u riječkom CineStaru (ulaznice nisu numerirane, ulaz se otvara u 19.45h).

Detaljan rođendanski program potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci