Koristile smo hrvatski proizvod Touch of Roses, tonik za lice, a imamo jako dobre dojmove!
K

Ljubiteljice kozmetike i ljubiteljica ruža, ovo je preporuka za vas. Stilueta nas nerijetko dovede do posebnih priča i brendova o kojima vam volimo pisati. Zadovoljstvo je još i veće kad probamo proizvode, kad možemo otkriti iskrene i dobre dojmove. Takve dojmove imamo nakon korištenja Touch of Roses, ružinog tonika za lice iza kojeg se krije Selma Smajić i Ures vrtni centar iz Istre.

U čast Njenom Visočanstvu Ruži, nakon tri godine intenzivnog promišljanja, dvije godine predanog rada, URES je s ponosom predstavio novi brand – Touch of Roses.

Od latica posebnih Damašćanskih ruža iz URES nasada, rijetke starinske sorte u čijoj opojnosti su uživale još antičke carice, rođen je Touch of Roses, za koji smo sigurni da će mnoge “dotaknuti”.

Selma Smajić

Riječ je o 100% BIO proizvodu koji hidratizira i harmonizira, opušta i osvježava, savršen je detox eliksir i sigurna radost za kožu. Serija je limitirana, a proizvod posjeduje sve potrebne dozvole i rješenje o zdravstvenoj ispravnosti.

Moguće ga je nanositi prije i nakon kreme za lice i make up-a te više puta tijekom dana, za osvježenje i harmonizaciju.

Namijenjen je za čišćenje i njegu kože lica. Potpuno je čisti biljni kompleks baziran na hidrolatima geranija i ruže te ekstrakta listića ružmarina.

Idealan je za njegu svih tipova kože.

Bogati sastojci prirodnih fitonutrijenata pomažu kod detoksikacije kože, a poglavito hidrolat ruže koji se koristi za njegu zrele, dehidrirane i umorne kože.

Touch of roses, dodir ruže

Dolazi u bočici od 60 ml, a cijena iznosi 55 kuna. Naručiti možete putem maila: touchofroses@ures.hr 

Touch of Roses, dodir ruže na koži lica

Naši dojmovi su izvrsni! Prvo što ćete primijetiti je nježan i blagi dizajn koji prati viziju proizvoda. Tonik ima pumpicu, usmjerite ju prema licu i raspršite. Osvježavajući miris i ugoda donose pravo osvježenje, a osim na kožu lica, možete ga koristiti i za potrebe dekoltea koji često zanemarujemo.

Blagi njegujući sastojci djeluju dobro na lice koje uvijek ocrtava naš životni stil i svaka “pomoć” da ostane njegovano i zdravo, dobro mu dođe.

Nježan dodir ruže učinit će vaš beauty ritual posebnim! Savršena ugoda za početak i za kraj dana!

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod s istarskog poluotoka probudio je našu znatiželju, a nakon nekoliko tjedana korištenja pokazao da zasužuje svoje mjesto na beauty policama! Čestike kreativnom i inspirativnom Ures timu! Ruža je poput kraljice u vrtovima, a kao glavni sastojak tonika za lice, ruža čini da se vi osjećate poput kraljica. To i zaslužujete!

Prethodni tekst – “ISTRA JE ČAROBNA ZA PUNO DJELATNOSTI”, PODUZETNICA SELMA SMAJIĆ, URES VRTNI CENTAR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci