Tony Jerković, vlasnik agencije Dux nekretnine otkriva sve o novoj suradnji!
T

TONY JERKOVIĆ, vlasnik agencije Dux nekretnine ima puno razloga za zadovoljstvo. Agencija se u samo nekoliko mjeseci nametnula kao odličan odabir prilikom kupovine i prodaje nekretnina, cijeli tim postiže odlične rezultate, a Dux nekretnine postigle su vidljivost i prepoznatljivost na tržištu.

Ovih dana Tony je ostvario još jednu odličnu suradnju! Naime s agencijom Tinker nepremičnine iz Slovenije i vlasnicom agencije Ninom Luganič potpisan je ugovor o suradnji koji povezuje dva tržišta. Već znate da su nam ovakve priče posebno drage, volimo uspjeh na zdravim temeljima i volimo kad naši partneri napreduju i proaktivno pomiču granice svoje djelatnosti.

 

Nina Luganič i Tony Jerković

Tony, kako je došlo do ove suradnje?

Kako je Opatija jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na Jadranu također je prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor. Tako da je skoro nužno bilo povezivanje s inozemnim agencijama zbog brzog protoka informacija. Cijene nekretnina rastu, prilikom iznajmljivanja popunjenost je odlična tako je upravo taj godišnji povrat investicije od 5% do 10% privukao i inozemne ulagače, kako iz Slovenije tako iz ostalih susjednih zemalja. 

Što ova sinergija točno znači i donosi Vama i Vašoj agenciji?

Ova sinergija najviše donosi prodavateljima na kvarnerskom području utoliko što im je nekretnina kvalitetno prezentirana u susjednim zemljama te samim time i povećava mogučnost prodaje većem broju klijenata.

Tinker nepremičnine i Dux nekretnine – sinergija dvije agencije i siguran uspjeh na tržištu

Na domaćem tržištu ste se vrlo brzo i uspješno nametnuli, je li plan širenje i na ostale države?

Da, naravno, kontakte smo već uspostavili u svim susjednim zemljama, a sa slovenskom agencijom smo najbrže ostvarili realizacije kupoprodaje nekretnina.

Za koja tržišta mislite da imaju velik potencijal i da im je naša obala posebno zanimljiva?

Za sve zemlje koje su na auto udaljenosti siguran sam da postoji veći interes nego u zemljama na avio udaljenosti.

Sve planove koje si nam najavio u prvom razgovoru korak po korak uspješno ostvarujete, jesi li zadovoljan i ponosan ne sve ostvareno?

Iznimno zadovoljan i ponosan na ostvareno.

Tony Jerković i cijeli tim u sedmom mjesecu priželjkuju si što veći broj realiziranih kupoprodaja, a u osmom mjesecu slijede zasluženi godišnji odmori. Vjerujemo da će nakon ljeta pronaći nove načine ostvarivanja odličnih poslovnih rezultata, ali i uživanja u cijelom procesu!

Dux Nekretnine, Tizianova 8, 51000 Rijeka

Kontakt mail:  info@dux-nekretnine.hr

Kontakt broj: 051/518-174, 091/555-9620

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci