Tonka Cheesecake i Bučina kocka za savršen ljetni doručak!
T

Što danas kuhati? Vječno je pitanje brojnih roditelja kojima u želji da djeci ponude nešto zanimljivo i ukusno ponekad nedostaje ideja. Mi se danas nećemo baviti složenijim jelima i prijedlozima za ručak, ali imamo super prijedlog za doručak! Svidjet će se svim članovima obitelji! 

PIKO Rijeka nedavno je vratio u ponudu legendarni Tonka cheesecake koji spaja Tonka mlijeko svježi sir i Tonka 100% domaći maslac koji se može naći u rinfuzi u riječkim Piko trgovinama. Ukusan, osvježavajući i zamaman ljetni desert hrskave podleove s domaćim maslacem raskošne arome i kremom od svježeg sira uz dodatak limuna naprosto je neodoljiv! Možete kupiti komad ili cijelu tortu (2200 grama).

A doručak i svaki drugi obrok oplemenit će i bučine biskvitne kocke. Ovaj kolač je jako lagan, mekan i fin! U bogatoj ponudi riječkog PIKA, ovaj kolač nas je oduševio još na našem prvom Stilueta Experience događanju i od tada je do naših navika!

PIKO tradicija dio je naše regije još od davne 1947. godine, a važnost ovog branda očituje se i tu tome što se recepte naših nona utkali u brojne recepte. Riječka tradicija i kvaliteta, neprestana inovacija i prije svega želja da ugode potrebama i željama svojih kupaca čini PIKO mjestom koje je lako zavoljeti, pogotovo zato jer proizvodi će vas tako lako oduševiti.

Više o lokacijama trgovinama, proizvodima, povijesti pročitajte na službenoj internetskoj stranici PIKO RIJEKA.

Želimo vam dobar dan i… dobar tek!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci