Tko kuha zlo ne misli, ove food blogerice vjerno pratimo!
T

Često se zasitimo rutine – bilo da se radi o odijevanju, provođenju dana ili pak kuhanju i pripremanju jela. Sigurni smo da se svakome desi da ne zna što pripremiti za ručak ili kada vam se jede nešto slatko, a ne želite u trgovinu nego se sami baciti na eksperimentiranje, ali jedino što nedostaje je ideja. Zato vam danas donosimo tri food blogerice koje su nas oduševile svojim receptima koji jednostavno zovu da zasučemo rukave, izvadimo omiljene sastojke i bacimo se na pripremanje ukusnih i slasnih slanih i slatkih jela.

Mateja Krvarić (uvijekgladna)

Jedan od omiljenih gastro profila simpatičnog naziva “Uvijek gladna” daje naslutiti da se pod tim imenom kriju slasni zalogaji fine hrane. I nismo se prevarili. Iza istoimenog bloga stoji Mateja Krvarić koja za sebe kaže kako voli kuhati za sebe i ostale, ali da više od toga voli jesti. Njezina su strast slastice, a sve je počelo od francuskog macaronsa. Ono što najviše voli je spajati i eksperimentirati s novim okusima i teksturama pomoću kojih stvara nove recepte. Osim što sve slastice i jela izgledaju savršeno, ono po čemu je Matejin blog poseban je kategorija #gastrolutanja gdje dijeli preporuke i iskustva za sve one dane kada jede vani.

Nina Mrvica (bake_me_by_nina)

Slatko, slano, recepti ili pak trikovi u kuhanju, sve je pokriveno blogom Bake me by Nina. Jedan je od onih profila na koji rado zavirimo jer jednostavno ne možemo zažmiriti na sva ta divna jela, prekrasne boje, primamljive fotografije preko kojih gotovo da možemo osjetiti okus svega što se na fotografijama nalazi. Nina za sebe kaže kako ju je ljubav prema kuhanju dovela do pisanja bloga jer je kuhanje nešto što je opušta, preko čega može izraziti svoju kreativnu stranu, a nagrada je uvijek uspjelo i slasno jelo. Osim kuhanja, važno mjesto u njezinom životu zauzimaju djeca i suprug, a kako je, kako kaže „Dalmatinka od početka do kraja“, hrana ima veliku ulogu u njihovim životima. Zato se radujemo još više istražiti njezine recepte, dok s nestrpljenjem čekamo nove.

Irena Gavran (pregacha)

Pregača nije samo naziv za neizostavan odjevni predmet u kuhinji, nego i ime Instagrama i bloga iza kojega stoji Irena Gavran. Kao i većina food blogerica, Irena je svoj blog također započela iz ljubavi prema kuhanju i skupljanju recepata koje je odlučila podijeliti s ostalima. Na samo pokretanje bloga nagovorili su je suprug, kuma i prijateljica, a recepti koje dijeli pokazuju da je to bila odlična ideja. Torte, kuglof, muffini, buhtle ili pak broja slana jela uvjeriti će vas da se konačno uputite u kuhinju i počnete eksperimentirati jer svi ovi divni recepti čekaju baš vas.

Mi smo se zaljubili u ove recepte, nepce nam je već nestrpljivo i jedva čekamo isprobati ove divne recepte za koje smo sigurni da nas neće iznevjeriti.

Izvor i foto: web stranice i Instagram profili @uvijekgladna, @bakemebynina, @pregacha

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci