Do kraja tjedna traje manifestacija Tjedan restorana
D

U Hrvatskoj je 14. listopada započela manifestacija ”Tjedan restorana” koja traje sve do 23.listopada.

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna.

Mnogo se restorana priključilo ovog akciji stoga ako ovih dana putujete lijepom našom bacite oko i saznajte u kojim restoranima možete uživati po promo cijenama!

A mi vam donosimo restorane na području Istre i Kvarnera koji sudjeluju u ovoj promotivnoj ponudi.

Bistro Bussola

Ako se do ove nedjelje budete šetali po Molo Longu, reporučujemo da svratite do Bistro Bussola u Ičićima na adresi Liburnijska 7a, Ičići. Chef Ante Jurić Civro spaja tradiciju i modernost. Po promotivnim cijenama možete uživati u ručku i večeri. Osigurali su i tri sata besplatnog parkinga u ACI Marini Ičići za sve goste Tjedna restorana!

Amfiteatar

Ako ste se zaputili u Istru, točnije u Pulu svakako svratite u Restoran Amfiteatar koji je u sklopu Boutique hotela Amfiteatar na adresi Amfiteatarska 6, Pula 52100. Chef Deniz Zembo radi čuda od hrane sa isključivo lokalnim namirnicama. Imaju vegeterijansku, vegansku i gluten free ponudu!

Kantina

Restoran u Puli koji nudi inovativnu istarsku gastro ponudu s potpisom chefa Bojana Ivetića oduševit će sve ljubitelje mediteranske kuhinje. Restoran se nalazi u Flanatička 16, 52000 Pula.

Konoba Soprano

Konoba smještena na adresi Monte Paradiso 40, Pula 52100 jedan je od favorita na istarskom području. Kuhar Ivica Soprano priprema vrhunske specijalitete od svima poznatih namirnica i jela u kojima istinski uživamo.

Premantura Resort

Chef Slaven Meljančić priprema ukusna jela kojima se može uživati u sva  godišnja doba, a ljubitelji i mesa i ribe će pronaći ponešto za sebe.

Tekst, foto: Tjedan restorana

Prethodni tekst – WEST FOOD & BAR NOVA GASTRO OAZA U RIJEČKOM ZTC-U!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci