The Magic Forest Holiday Home & Spa nalazi se na Platku! Pogledajte kako je predivna!
T

Stigle su jesenske temperature i kiše, iako nas je ljeto zaista pomazilo i trajalo je i trajalo, zaželjeli smo se nešto hladnijih dana i uživanja u jeseni i jesenskim čarima.

Glavna jesenska čar je definitivno – boje jeseni. Ispreplitanje narančaste, smeđe, pa i zlatne, kada priroda uzme kist i poigra se nema druge nego zaista uživati u tim nijansama. Posebnu draž jeseni doživimo u šumama, a mi u Rijeci smo na tako zahvalnoj lokaciji – na moru i samo pola sata vožnje do prekrasnih šuma i Platka.

Ako ste ljubitelji šume i prirode, i Platak vam je omiljena lokacija za punjenje baterija vikendom, onda smo pronašli novo mjesto u kojem ćete osjetiti sve čari i jeseni i šume i opuštanja.

The Magic Forest – Holiday Home & Spa Platak prekrasna je kućica koja je nedavno otvorila svoja vrata. Luksuzno je uređena i nudi sve što vam je potrebno za opuštanje. U planinskoj kućici se nalaze tri spavaće sobe, što je idealno za druženje s društvom, a posebno bi istaknuli i hidromasažne kade, saunu i spa sadržaje. Ma što vam više treba!

Osim spa momenta, u dvorištu se nalazi roštilj, vanjski grijani jacuzzi bazen…

”Planinski turizam je u velikom porastu, Gorski Kotar već godinama spaja ljetni i zimski turizam. Turističke zajednica tih mjesta sve više i više ulažu u turizam i privlačenje gostiju kroz cijelu godini.

Tako smo i mi dšsli na ideju da kupimo i preuredimo kuću za odmor, baš s ciljem bavljenjem turizmom.

Platak nam se svidio jer je jako blizu Rijeci, cca 25 min je do prve plaže.

Platak je poznat kao skijalište, cjelogodišnji turizam je zagarantiran. Bilo da turisti traže ljetni odmor, bicikliranje, planinarenje ili skijanje, kod nas imaju sve!

Prednost Platka za nas iznajmljivače je ta da Platak ima jako malo smještajnih jedinica, odnosno kuća sličnim nama. Selo Mali Platak ima 30-tak kućica, a mogućnost gradnje novih je minimalna.

Iz svih tih razloga smo se odlučili na ovaj pothvat, želimo gostu pružiti osjećaj doma, želimo da se stvarno u našem objektu dodu odmoriti, da pobjegnu od gradske gužve, stresa te da uživaju u našim sadržajima, pogotovo saune i vanjskog grijanog jacuzzi bazena” rekao nam je Maurizio Lončarić, vlasnik The Magic Forest kuće.

Smještena u šumi, daleko od buke i užurbanog ritma, ovo mjesto  nudi sve što je potrebno za punjenje baterija, bilo da vam treba duži ili kraći odmor.Može primiti maksimalno do 8 osoba.

Zamislite samo kada na Platku padne snijeg a vi u ovoj bajkovitoj kućici uživate u dobrom društvu, kamin i čašu vina… Savršeno!

Sve informacije pronađite na Facebook stranici.

Fotografije: photossmok

Prethodni tekst – Dolazite u Rijeku? Booking ima preporuku tri super smještaja!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci