Thai Mar – riječki centar tradicionalne tajlandske masaže dobiva pojačanje
T

Stiže Peng iz tajlandskog gradića Chiang Mai i donosi 20 godina iskustva u tajlandskoj masaži

Thai Mar – salon tradicionalne tajlandske masaže, već dvije godine mjesto je gdje Riječanke i Riječani odlaze po svoju neophodnu dozu potpune relaksacije. Uz to, ovaj se salon u kratko vrijeme istakao po stručnosti certificiranih terapeutkinja, kao i vrlo povoljnih cijena masaže.

O svemu tome govore preporuke zadovoljnih klijenata kojima je Facebook stranica Thai Mar salona za masažu bogata, ali i činjenica da se zadovoljne klijentice i klijeti uvijek vraćaju u društvu obitelji i prijatelja.

Thai Mar, mjesto koje su Riječani i posjetitelji Grada na Rječini brzo zavoljeli

Peng iz Chiang Mai-a donosi 20 godina iskustva

S prvim danima listopada, uvježbanom Thai Mar timu pridružuje se Peng, certificirana terapeutkinja sa Tajlanda, koja u Rijeku dolazi iz živopisnog tajlandskog gradića Chiang Mai. Peng sa sobom „donosi“ zlatne ruke u koje je utkano više od 20 godina iskustva u tradicionalnoj tajlandskoj masaži i na tisuće zadovoljnih korisnika.

„S obzirom na rast potražnje, a i s ciljem da naše klijentice i klijenti u što kraćem roku dobiju željeni termin za svoju dozu relaksacije uz Thai Mar tradicionalnu tajlandsku masažu, proširujemo tim za još jednu vrhunsku terapeutkinju te i dalje garantiramo najpovoljniju cijenu tajlandske masaže u Rijeci“ – rekao je Marin Pavletić, voditelj salona.

Ugoda boravka i kvalitetna masaža, savršen spoj

Relaksacija, ali i ublažavanje i rješavanje kroničnih bolova

Uz relaksaciju, dobro je poznata efikasnost tajlandske masaže prilikom rješavanja kroničnih bolova u križima, vratu i ramenima, pa se u vidu redovne terapije preporuča ljudima kojima ovakvi bolovi umnogome narušavaju kvalitetu života.

Ukoliko se ubrajate među takve, posjetite Thai Mar salon u njihovom opuštajućem tajlandskom kutku u centru Rijeke, na lokaciji Robna kuća RI, IV. Kat. Salon je otvoren svakog dana osim nedjelje, od 10:00 – 20:00.

Darujemo Thai Mar tradicionalnu tajlandsku masažu

Dragi čitatelji, kako bi se neki od vas i sami odmorili i uživali u čarima ove masaže,  darujemo vas iskustvom tradicionalne tajlandske masaže u Thai Mar salonu. Osigurali smo vam 5 puta po 30 minuta tajlandske masaže za dvije osobe. Dakle, ne samo da ćete vi uživati u čarima ove drevne učinkovite tehnike masaže, već ćete na to iskustvo moći povesti prijateljicu ili prijatelja kome je ovako nešto baš potrebno.

Radujemo se suradnji s Thai Mar centrom masaže i prilici da usrećimo i naše čitatelje

Nagradne masaže moći ćete iskoristi do kraja listopada, a darivanje ćemo objaviti danas na STILUETA FACEBOOK STRANICI. 

Thai Mar Rijeka, Riva 6, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: +385 97 653 71 03

E-mail: thaimar.rijeka@gmail.com

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci