Stilueta preporuka: Terranova prozvodi odlična su novogodišnja odluka
S

Prvi dani nove godine instiktivno nas vode ka promišljanjima. Što možemo u životu popraviti, kako biti još bolja verzija sebe, čemu se posvetiti, koje navike usvojiti? A u pozadini svih odgovora najčešće stoji bolji odnos prema sebi i prema svom zdravlju.

Imamo provjereno dobre preporuke uz koje ćete popraviti odnos prema svome zdravlju, a samim time i prema sebi.

Terranova Probavni enzimi, kompleks

Znate li što su probavni enzimi? Probavni enzimi su, uz želučane sokove i kiseline, ključni čimbenici dobre probave i prvi uvjet za uspješnu apsorpciju hranjivih sastojaka iz hrane u tijelo. Enzimska razgradnja hrane započinje u ustima, nastavlja se u želucu, kulminira u dvanaesniku.

Proces koji se događa s godinama je smanjenje količina probavnih enzima, samim time i sposobnost probavljivosti hrane. Kad neprobavljena hrana stigne u debelo crijevo, ona fermentira u prisutnosti crijevne flore. Nastali plinovi uzrokuju probleme kao što su: nadutost, vjetrovi i nadimanje.

Za sve je kriva genetika te prehrana bogata šećerom i drugim jednostavnim ugljikohidratima, jer neprestano opterećuje gušteraču i žučni mjehur te narušava njihovu funkciju.

Dodatak probavnih enzima olakšava probavu i simptome povezane sa suboptimalnom probavom probavnih enzima. Preporučuje se u odsutnosti ili lošoj funkciji specifičnih enzima ili kod intolerancija na hranu.

Terranova probavne enzime uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 kapsulu s ili na početku malog obroka ili 1 do 2 kapsule s ili na početku većeg obroka. 

Vjerujemo da ste baš poput nas u prosincu manje pazili na prehranu. Sada je idealno vrijeme da tijelo vratite u balans.

Terranova Life Drink

Life Drink je jednostavan za pripremu i može biti s vama u toplini doma, u sigurnosti ureda, čak i na putovanju! U današnje vrijeme probava pati radi neuravnotežene i nekvalitetne prehrane. Upravo zato životni napitak je izvrsna novogodišnja i ritual koji će stabilizirati probavu i donijeti brojne dobrobiti. Life Drink je izvrstan dodatak svakodnevici, probava će funkcionirati bolje što znači da ćete se i vi osjećati bolje!

Preporuka je da Terranova Life Drink uzimate kao dodatak prehrani za odrasle, 1 mjericu (oko 12 g) dnevno, umiješajte u sok, smoothie ili tekućinu po želji.

Terranova nudi više od 80 proizvoda i svi su potpuno bez aditiva, bez konzervansa, zaslađivača, bojila, pojačivača okusa, stabilizatora, emulgatora.

Proizvodi su čak i bez dodanih prirodnih šećera.

Znate li zašto su Terranovini dodaci prehrani toliko jedinstveni? Zbog toga što sadrže inovaciju na području dodataka prehrani Magnifood, sadrže sastojke dobivene postupkom liofilizacije, 100% su bez aditiva i ekološki. Potječu iz Velike Britanije i naša su preporuka svima koji nas čitaju!

Posjetite webshop,

a sve aktualnosti pratite i na društvenim mrežama – Facebook i Instagram

Fotografije: Ivor Mažar / Content Agency Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci