Teddy coat trend koji se može uklopiti u svaki stil!
T

Što je toliko posebno kod popularnog teddy kaputa? Nemamo ni mi točan odgovor, ali u jedno smo sigurni. Teddy coat je udoban, grije kada se živa spusti ispod ništice i izgleda savršeno slatko, a ove zime žene ga obožavaju. Obožavamo ga i mi i mislimo da je to što izgleda savršeno udobno i slatko dovoljan razlog za kupnju.

Sally atelier na čelu s Džanom Ravlić uvijek je prepun predivnih kreacija i još ljepših boja, a trgovine u Užarskoj ulici u centru Rijeke i u Tower centru (Janka Polića Kamova 87) jedne su od najpoznatijih modnih adresa u našem gradu. Sa preko 30 godina iskustva i tradicije, Sally atelier omiljen je među Riječankama koje ga vrlo rado posjećuju jer u njemu mogu pronaći kreacije za svoje dnevne, ali i svečane prilike. Kvalitetu ne prepoznaju samo Riječanke, već vrlo često imate priliku i sresti djevojke i žene iz obližnjih krajeva u potrazi za svojom idealnom haljinom za svoju posebnu priliku.

U Sally atelieru uvijek pronalazimo prelijepe i glamurozne kreacije, a danas ćemo vam pokazati upravo teddy coat i kako se savršeno uklapa u različitm stilovima. Teddy coat možete nositi uz raznovrsne kombinacije jer jednako savršeno odgovara ležernom outfitu  ali i svečanom looku i u Sally atelieru to znaju, a kvaliteta, jednostavnost, ženstvenost te ljubav i trud uloženi u ove kreacije čine ih bezvremenskim i to je upravo ona elegancija koju volimo.


Foto: Sally Atelier

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci