Teatro Suite & Rooms, riječke sobe proglašene najboljima u Hrvatskoj
T

Rijeka se već nekoliko puta iskazala da može stajati uz bok brojnim europskim metropolama. U zadnjih se nekoliko godina istakla brojnim novitetima koji su za oko zapeli ne samo Riječanima nego i ostalima, za što je dobila nekoliko važnih priznanja, od kojih je ono najnovije dodijeljeno nedavno.

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Novim listom 2019. godine provela je veliku promotivnu akciju „Biramo najbolje privatne iznajmljivače u Hrvatskoj“, a jedno važno priznanje stiglo je na adresu Verdijeva 3, na kojoj se nalazi dobro poznati riječki Teatro Lounge Bar i Teatro Suite & Rooms. Upravo su njihove sobe jedan od tri pobjednika akcije Najiznajmljivač u kategoriji: Najbolje sobe!

Iz Teatra ističu kako im je to vrijedno i najljepše priznanje otkad su sobe i službeno otvorene što svakako daje dodatni vjetar u leđa, a svaka je motivacija dobrodošla.

Rijeka obiluje brojnim poduzetničkim pričama od kojih su Teatro Suite & Rooms jedna od novijih, a koja se svakim danom ispisuje s takvom lakoćom da ovakva priznanja i nagrade uopće ne čude.

Ovim im putem čestitamo na priznanju i za ubuduće im možemo poželjeti puno ugodnih boravaka i gostiju koji će, uvjereni smo, uživati u svakom kutku smještaja.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci