Tanya Bracelets ima proljetnu kolekciju! Saznali smo što je Tanja pripremila!
T

Unikatan nakit čini razliku outfita. Svake godine se pojavljuju novi trendovi koji nas apsolutno zalude, a mislim da kad vidite ovaj trend će vas oduševiti!

Tanya Bracelets brend postoji od 2015. godine i sinonim je za končane narukvice.

”U samim počecima izrađivala sam najjednostavnije šarene pletene narukvice, a s vremenom od jednostavnih počela sam izrađivati dosta deblje i izradom kompliciranije narukvice uz razne dodatke. Upravo taj proces izrade koji sa svakom novom narukvicom nudi drugačiji proizvod i nove mogućnosti me naveo da se zaljubim u sam proces izrade nakita i nastavim dalje raditi i istraživati” rekla nam je vlasnica Tanja.

Sada osim narukvica mogu se pronaći i naušnice, ogrlice, privjesci, prstenovi, razni dekorativni ukrasi i sl.

Tanya Bracelets je već dobro poznata po svojim ljetnim kolekcijama i pletenom nakitu sa školjkicama, a sada nakon jesenske i zimske kolekcije decentnih narukvica sa pletenim listovima, biserima i privjescima od nehrđajućeg čelika vrijeme je za novu proljetnu kolekciju cvjetnih narukvica.

Draga Tanja, još nas nikad nisi razočarala, ali ovog puta si nas aposlutno oduševila! Reci nam nešto o novoj proljetnoj kolekciji!

Hvala puno Stilueti što uvijek rado prati i podrži novosti u Tanya Bracelets radionici.

Nova proljetna kolekcija sastoji se od detalja kao što je cvijet i leptir uz dodatak nježnog decentnog konca u proljetnim bojama s ili bez bijelih perli od školjki.

Budući da sam bila jako nestrpljiva i zaljubljena u kolekciju izašla je malo ranije prije početka proljeća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TANYA BRACELETS (@tanya__bracelets)

Divne nježne, proljetne, vedre boje! Otkud inspiracija?

Iskreno, jako dugo mi je u glavi bila točno ova kolekcija a sada je konačno došlo vrijeme za njenu realizaciju. Proljeće i sve što ono nosi (boje, mirisi, cvijeće, leptiri) za mene je posebno doba u godini tako da inspiracije ne manjka.

Ono što sam željela postići je da ostanem vjerna svom identitetu odnosno končanim narukvicama ali i da nadogradim prethodne kolekcije decentnih nježnih narukvica sa dozom proljetnih nota. Željela sam da narukvica bude nježna i decentna a uz to da vrišti proljeće, pa evo nadam se da sam uspjela to postići ????.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TANYA BRACELETS (@tanya__bracelets)

Cvjetići, končići, perlice… Preslatko! Čini li nam se, ili je neka nova tehnika u pitanju?

Ne radi se o novoj tehnici ali se radi o novim dodatcima tkanine izrađene od konca, a to je čipka. Cvjetići i leptiri su elementi od čipke koja sam povezala decentnim svilenkastim koncem uz dodatke bijelih perli ili perli od školjki.

Što sve nudiš u kolekciji?

U kolekciji se nalaze cvjetne narukvice, sa jednim ili više cvjetova, uz dodatak pletenih listova ili perli ili samo cvjetovi sa nježnim svilenkastim koncem. Osim cvijeća tu je još jedan bitan vjesnik proljeća –  leptir. Bijeli leptiri – Butterfly bracelet se nalaze u kombinaciji sa koncem i perlama od školjki. Osim narukvica proljetna kolekcija nudi i prsten sa bijelim perlama sa ili bez cvijeta od čipke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TANYA BRACELETS (@tanya__bracelets)

Jako nam je teško izdvojiti favorita, ali Butterfly bracelet je jednostavno wow! Kako si to naučila? Nešto o narukvici.

Hvala, također i meni je favorit a vjerujem da će se svidjeti mnogima upravo iz razloga jer se radi o leptiru, simbolu ljepote i nježnosti. Pokušala sam spojiti čipku i konac, a krajnji rezultat je Butterfly bracelet. Čipka i svilenkasti konac na ruci u nježnim bojama upravo će učiniti da se svaka žena osjeća posebno i lijepo, a u isto vrijeme krhko i nježno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TANYA BRACELETS (@tanya__bracelets)

Imaš li još nešto u planu za proljetnu kolekciju?

Budući da proljeće još nije ni počelo noviteta i nadopuna će svakako biti, već neke nove modele smišljam u glavi a vjerujem da će i sa početkom samog proljeća inspiracija biti još veća pa će biti novih ideja koje ću sigurno pokušati realizirati.

Fotografije: Tanya Bracelets

Prethodni tekst – TANYA BRACELETS IMA NAKIT KOJI SE UKLAPA U SVA LJETNA IZDANJA!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci