NaslovnicaINSPIRACIJAHRVATSKI KREATIVCITanya Bracelets ima nakit...

zadnje objave

Tanya Bracelets ima nakit koji se uklapa u sva ljetna izdanja!

Što je ljeto bez šarenog i veselog nakita? Ljeti sve boje pašu, svi dizajni, svi uzorci. Kako bi ovo ljeto bile unikatne na plaži predlažemo da se obratite našim hrvatskim kreativcima koji izrađuju nakit!

Iza hrvatskog brenda ručno rađenog nakita Tanya Bracelets stoji Tanja Bašić, koja je svoju kreativu, ljubav, fini osjećaj za izradu ručnih radova pretočila u prekrasan posao!

Svoju kolekciju nakita stalno nadopunjava i Hrvaticama nudi nešto potpuno novo, elegantno, a opet s hrvatskim potpisom, a njezina najnovija ljetna kolekcija je zaista posebna i noseći ju zasigurno nećete ostati nezamijećene.

Povodom nove kolekcije, razgovarali smo s, možemo već reći, našom Tanjom!

Draga Tanja, već se dugo družimo i surađujemo preko Stiluete, i svaki put nas iznova iznenadiš novom kolekcijom! Gdje si pronašla inspiraciju za ovu ljetnu kolekciju? Kako bi  opisala novu kolekciju?

Za početak hvala Stilueti što je prepoznala Tanya Bracelets u samim početcima i sve ove godine i dalje je tu kao podrška.

Nova ljetna kolekcija inspirirana je morskim detaljima, prirodnim ljepotama mora i plaža. Glavni dodaci pletenom nakitu od marceriziranog pamučnog konca su prirodne školjkice i kamenčići. Spoj mekanog konca i prirodnih školjkica sa sobom nosi miris mora i ljeta gdje god bili, uživali na moru ili negdje na kopnu. Novu kolekciju bi kratko opisala “dašak mora”.

Školjkice su glavni motiv. Što sve imaš u ponudi ,a dio je nove kolekcije?

Školjkice su glavni motiv, a u ponudi kao dio nove kolekcije su nanogvice, narukvice, ogrlice, lančić za trbuh i naušnice sa prirodnim školjkicama. Budući da je sve handmade uvijek se po želji klijentica može složiti i izraditi kombinacija u bojama i s dodacima po izboru.

Primijetili smo i jedan novitet – lančić za trbuh. Vani je to odavno poznato. Kako se Hrvaticama sviđa? 

Lančić za trbuh je novi proizvod u Tanya Bracelets kolekciji, a ideja je nastala u suradnji s fitness trenericom Teom Kravaršćan koja je pripremala kampanju za svoju liniju badića. Budući da preferiram prirodne materijale i školjkice su glavni motiv ovog ljeta, nastali su i lančići za trbuh sa školjkicama. Zasad su jako pozitivne reakcije, ali ipak mislim da se Hrvatice još trebaju odvažiti za taj modni dodatak.

Koji je komad nakita must have ovog ljeta?

Must have svakog ljeta pa i ovog su nanogvice, iz Tanya Bracelets kolekcije to su nanogvice sa školjkicama. To je komad nakita bez kojeg nitko ne želi provesti ljeto. 😀

Složit ćemo se s Tanjom oko zadnje rečenice, ljeto definitivno ne želimo provesti bez tog dodatka, a u Tanya Bracelets kolekciji možete pronaći svakakvih dizajna.

Pronađite ih na Instagram profilu Tanya Bracelets i Facebook stranici Tanya Bracelets. 

Prethodni članak – HRVATSKI KREATIVCI: ODUŠEVILA NAS JE LJETNA KOLEKCIJA TANYA BRACELETS

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE