Tamara Peić privukla nas je fotkama na Instagramu pa smo ju odlučile upoznati!
T

Skrolajući po Instagramu zamijetili smo prekrasne fotografije na profilu tammy_1509. Šarene i životopisne koje prikazuju skrivene kutke lijepe naše.

Upoznale smo Tamaru Peić koja stoji iza tog profila, naša Riječanka s adresom u Dramlju.  Supruga, majka dvoje odrasle djece, a za sebe kaže da je vječiti sanjar i lutalica.

Po struci je građevinski tehničar, radi u malom projektnom uredu i voli svoj posao, a da se primijetiti da jako voli i putovati i fotografirati. Donosimo vam intervju!

Čime se bavite kad ne putujete?

Osim što radim, kad ne putujem družim se s prijateljima, idem na rock koncerte, volim filmove i fotografiju.

Kada i kako se razvila ljubav prema putovanjima?

Od djetinjstva su me roditelji vodili na putovanja, uglavnom je to bila Slovenija, Italija i Hrvatska. Onda je sve to malo stalo zbog Domovinskog rata i dvoje male djece.

Intenzivnije sam počela putovati unazad 15 godina.

Da mogu, putovala bi non stop, nema mi ljepšeg. Ove sam godine prvi put putovala posve sama, bila sam u Dubaiju, toliko mi se svidjelo da ću sigurno ponoviti.

Kako i kada ste odlučili putovanja dijeliti na Instagramu? Što vam Instagram predstavlja?

Oduvijek sam radila dnevnike, lijepila slike, stavljala opise, onda sam otkrila Instagram i sad na njemu vodim svoj mali dnevnik skitanja i putovanja.

Volim fotografiju, uživam u fotkanju. Kad sam započela, zaista nisam očekivala da će to ljudima biti toliko interesantno ali mi je drago da im se sviđa. Doživjela sam samo puno pozitive, upoznala nove divne ljude.

Mogu reći da mi je Instagram postao velika ljubav.

Top 5 mjesta u Hrvatskoj

Obožavam otoke. Lani sam ljetovala na Visu i oduševio me otok, još uvijek pomalo divlji, prekrasne skrovite plaže i predivni stari gradići.

Šibenik, meni najljepši dalmatinski grad.

Istra, cijela, pogotovo Rt Marlera, Rt Kamenjak, Rakalj.

Opatijska rivijera, predivni Lovran i Mošćenice i plaže u Brseču i Mošćeničkoj dragi.

I moram spomenuti svoju crikveničku rivijeru, sad su jako popularne plaže u Jadranovu i Selcima sa bijelim pijeskom i tirkiznim morem.

Kakva je gastro scena po mjestima u Hrvatskoj?

Mi imamo odličnu hranu ali svašta se nudi po sezoni pa treba pažljivo birat. Volim konobe i OPG ove, kamo se uvijek dobro jede. Naša mediteranska kuhinja mi je najbolja na svijetu.

Gdje se opuštate i na koji način?

Opušta me šetnja u prirodi. Ovo smo proljeće hodali Camino Krk i spremamo se opet jer je jedno divno opuštajuće iskustvo.

Opuštaju me filmovi, po zimi duge kupke u kadi.

Poruka za kraj?

Život je samo jedan i predivan, iskoristite ga najbolje što možete. Razbijajte predrasude, ne dajte dijete u sebi. Budite pozitivni, sve se to vrati na jedan divan način.

Foto: Instagram tammy_1509

Planirate putovanje? – PROVELI SMO VIKEND NA SILBI, SAVRŠENOM, JOŠ UVIJEK NETAKNUTOM OTOČIĆU

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci