Sweet Valentine weekend getaway, imamo ideje za zaljubljene!
S

Svakim smo danom sve bliže danu u godini kada se posebno slavi ljubav. Iako smo s jedne strane uzbuđeni zbog toga, s druge to istovremeno znači da imamo sve manje vremena za planiranje savršenog Valentinova i s osobom koju volimo provesti jedan od ljepših dana u godini. Materijalne stvari su uvijek dobra ideja, ali ove godine, umjesto poklona odlučili smo izdvojiti nekoliko mjesta koja možete posjetiti u dvoje jer ono što se zaista pamti jesu upravo putovanja, a tim bolje ako su s vama voljenom osobom.

BEČ

Iako je Beč visoko na listi mjesta za posjetiti u adventsko vrijeme popraćeno božićnim i novogodišnjim raspoloženjem, još nam se boljim čini za vrijeme Valentinova. Romantičnost grada i njegove ljepote odlično će se uklopiti u ljubavnu atmosferu koja će se 14.2. osjetiti u zraku. Bilo da ga odlučite posjetiti jedan dan ili više dana, Beč će vas oduševiti svojim trgovinama, kafićima, šarmantnim hotelima i malim skrivenim dijelovima grada koje će poslužiti kao odlična kulisa za sve vaše romantične fotografije u jednom od najšarmantnijih europskih gradova.  

PARIZ

Smatramo kako ovaj popis ne bi bio potpun, a da se na njemu ne nalazi Pariz za kojega možemo reći da je definicija romantike. Arhitektura, ulična glazba, crkve, parkovi, mostovi i sva ostala mjesta u gradu odlični su izbor za sve vaše romantične trenutke. Što god odlučili posjetiti, u Parizu ima posebno značenje popraćeno notom nježnosti i ljepotom kojoj će „točku na i“ dati jedna fotografija s nezaobilaznim Eiffelovim tornjem u pozadini i poljupcem ispred njega, pogotovo ako ga odlučite posjetiti noću. Zvuči savršeno!

VENECIJA

Iako očiti izbor, zasigurno ima onih koji nisu još posjetili Veneciju. Ako čekate savršenu priliku, mislimo kako nema bolje prigode od proslave ljubavi u jednom od najromantičnijih gradova Europe. Uske ulice, šarene kuće, brojni kanali, trg sv. Marka i neizostavna gondola čine nam se dovoljnim razlogom za posjet ovom jedinstvenom gradu.

ROVINJ

Tko kaže da moramo putovati izvan granica lijepe naše da bi naše Valentinovo bilo nezaboravno. Iako bismo u cijeloj Istri mogli naći neku lijepu lokaciju, Rovinj nam se odmah nameće kao mjesto broj jedan. Ima nešto u njemu što ga čini idealnim mjestom za sve prigode i za sva godišnja doba, ali šetnja uz more (čak i zimi), ulice koje daju pečat nekih prošlih vremena, mir u gradu i odlični restorani i hoteli idu mu svakako u prilog da ove godine baš Rovinj bude vaša destinacija romantike.

Gdje god odlučili provesti dan zaljubljenih, budite prisutni, budite zajedno i provedite vaš dan najbolje što možete kako biste se s putovanja vratili s puno uspomena koje ćete zauvijek pamtiti. 

Foto: Unsplash, Instagram profil @coloursofistria

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci